ΠΑΕ ΑΕΚ: «Δώστε τέλος στο φαινόμενο με τα laser, κινδυνεύουμε με κλείσιμο θυρών»

OPAP Arena

i

© Intime

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Δώστε τέλος στο φαινόμενο με τα laser, κινδυνεύουμε με κλείσιμο θυρών»

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 18:40 - 08.11.2023 / Ανανεώθηκε: 18:43 - 08.11.2023

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ζήτησε από τους φίλους της ομάδας να επιδείξουν άρτια συμπεριφορά στο ματς με τη Μαρσέιγ για το Europa League.

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΑΕΚ παρότρυνε τους φίλους της να επιδείξουν άρτια συμπεριφορά στην αναμέτρηση με τη Μαρσέιγ (9/11, 22:00), την οποία η UEFA έχει χαρακτηρίσει ως «high risk» και τόνισε ότι η ομάδα κινδυνεύει με ποινή, που να αφορά κλείσιμο θυρών.

window.setTimeout(function () { let scriptCss = document.createElement('link'); scriptCss.href = 'https://www.sportal.gr/css/sport-widgets.css?v=1699615566'; scriptCss.rel = 'stylesheet'; scriptCss.type = 'text/css'; document.body.appendChild(scriptCss); let scriptTag = document.createElement('script'); scriptTag.src = 'https://widgets.sportal365.com/loader.bundle.min.js'; scriptTag.defer = true; scriptTag.onload = function () { let widgetLoaderConfig = { CDN_URL: 'https://widgets.sportal365.com', ODD_CLIENT: 'default', APP_LINK: 'desktop', API_URL: 'https://football.cache.proxy.sportal365.com/', API_KEY: '2f852b4de2f3a5cf3188e74b33087bb4:2c18422f8e826a7d11aeed52edb2449e', LANG: 'el', REQUEST_INTERVAL: 30, ENABLE_BET_SLIP: false, AUTHOR: false, THEME: "light", TOURNAMENT_ORDER: "sportal_gr", LINK_OPTIONS_V2: { 'player': {'url': '/player/{playerId}'}, 'team': {'url': '/team/{teamId}'}, 'tournament': {'url': '/tournament/{tournamentId}'}, 'match': { 'url': '/match/{matchId}', 'sort': {'criteria': 'alphabetically', 'direction': 'asc'} }, 'configuration': { 'newWindow': false }, 'standings_tournament': {'url': '/rezultati/takmicenje/{standingsId}/tabela'} } }; window.setTimeout(function () { new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig); }, 200); }; document.head.appendChild(scriptTag); }, 0);

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Φίλοι της ΑΕΚ

Ο αγώνας με την Μαρσέιγ έχει φυσικά και τον χαρακτήρα που του δίνει η εξαιρετική σχέση ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων, ωστόσο σας τονίζουμε πως σε κάθε περίπτωση η UEFA τον έχει χαρακτηρίσει ως «high risk» κι έχουν οριστεί δύο παρατηρητές ασφαλείας.

Αυτό σημαίνει πως οι απαιτήσεις από πλευράς ασφάλειας είναι ιδιαίτερα αυξημένες κι ανάλογες και των προηγούμενων αγώνων με Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Άγιαξ. Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να έχουμε υπόψη μας πως υπάρχει ένα συγκεκριμένο πλαίσιο που ορίζεται από τις παρατηρήσεις και τις αντίστοιχες ποινές που έχουμε ήδη δεχθεί από προηγούμενα ματς. Σε ορισμένα συγκεκριμένα ζητήματα δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια κι αν επαναληφθούν συγκεκριμένες παραβάσεις κινδυνεύουμε με κλείσιμο θυρών.

Σας εφιστούμε την προσοχή στο απαράδεκτο φαινόμενο της χρήσης laser, εξαιτίας του οποιου ο προηγούμενος αγώνας με τον Άγιαξ κινδύνεψε να διακοπεί και ακολούθησε βαριά ποινή για την ομάδα μας, που θα είναι βαρύτερη αν δεν δοθεί άμεσα τέλος. Δώστε τέλος σε αυτό το φαινόμενο, κινδυνεύουμε να μας κλείσουν συγκεκριμένες θύρες της OPAP Arena.

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για το θέμα των διαδρόμων. Απαγορεύεται αυστηρά η κατάληψη διαδρόμων και είναι θέμα που επίσης μπορεί να επιφέρει σοβαρές ποινές για την ομάδα μας. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό και παρακαλούμε συμμορφωθείτε με τις υποδείξεις των ανθρώπων της ασφάλειας του γηπέδου.

Εννοείται πως συνεχίζει να είναι απολύτως απαραίτητο να μην έχουμε σε καμιά περίπτωση χρήση βεγγαλικών, καπνογόνων και κροτίδων. Σας ευχαριστούμε για την βοήθεια σας σε αυτό στα ευρωπαϊκά μας παιχνίδια ως τώρα και είμαστε σίγουροι πως θα συνεχίσετε να δείχνετε την ίδια προσοχή στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Οι θύρες της OPAP Arena θα ανοίξουν στις 19.00, τρεις ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα. Θα πραγματοποιούνται αυστηροί προέλεγχοι περιμετρικά του γηπέδου. Απαγορεύεται αυστηρά η προσπάθεια μεταφοράς μέσα στο γήπεδο απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων.

Κανείς φίλαθλος που δεν έχει εισιτήριο δεν πρέπει να επιχειρήσει να προσεγγίσει σε αυτό. Θα απομακρύνεται άμεσα από τους αρμόδιους για την τήρηση της τάξης. Επίσης απαγορεύεται η είσοδος στο γήπεδο με σακκίδιο, σακούλα ή κράνος μηχανής.

Κανένα παιδί χωρίς εισιτήριο δεν πρόκειται να μπει στο γήπεδο. Για μια ακόμη φορά παρακαλούμε μην έχετε μαζί σας παιδιά χωρίς εισιτήριο. Θα ταλαιπωρηθείτε χωρίς λόγο κι εσείς και τα παιδιά και οι υπόλοιποι φίλοι της ομάδας.

Θα αποκλειστεί η πρόσβαση στο γήπεδο για οποιονδήποτε είναι σε εμφανή κατάσταση μέθης ή υπό την επήρρεια ναρκωτικών ουσιών.

Εκτός από το εισιτήριο σας, έχετε μαζί σας αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο.

Αλμέιδα: «Θέλουμε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη και θα παλέψουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο»
EUROPA LEAGUE

16:31 - 08.11.2023

Αλμέιδα: «Θέλουμε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη και θα παλέψουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο»

Η ΑΕΚ του Αλμέιδα θα κάνει και στην Ευρώπη, αυτό που έκανε και πέρυσι σε πρωτάθλημα και κύπελλο, όταν διεκδίκησε τα πάντα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του τελευταίου ματς

Δεν επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο πλακάτ-πανό με υβριστικό-αντιαθλητικό-υβριστικό-εθνικιστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο. Με την επισήμανση τους θα απομακρύνονται άμεσα.

Φίλοι της ΑΕΚ, το ματς με την Μαρσέιγ έχει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα όπως αναφέρθηκε και προηγουμένως, ωστόσο δεν πρέπει να αγνοήσουμε τις σοβαρές προκλήσεις στον τομέα της ασφάλειας. Είμαστε σίγουροι για την συνεργασία σας σε αυτό το κομμάτι και σας ευχαριστούμε προκαταβολικά γι΄αυτό. Ελάτε στο γήπεδο να στηρίξουμε την προσπάθεια της ομάδας μας για να κάνει ένα μεγάλο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League και προστατέψτε την με κάθε τρόπο!».