Με μία αγωνιστική τιμωρήθηκε ο Μάνταλος, χάνει το ντέρμπι με Ολυμπιακό

Πέτρος Μάνταλος

i

PrtScr

Με μία αγωνιστική τιμωρήθηκε ο Μάνταλος, χάνει το ντέρμπι με Ολυμπιακό

Sportal newsroom 08:39 - 08.09.2023

Ο Πέτρος Μάνταλος θα απουσιάσει από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπως ενημέρωσε επίσημα η Super League.

Ο Πέτρος Μάνταλος αποβλήθηκε στην αναμέτρηση της ΑΕΚ στον Βόλο με απευθείας κόκκινη κάρτα επειδή χτύπησε αντίπαλο με το πόδι στη μέση σε διεκδίκηση στο πρώτο ημίχρονο. Συγκεκριμένα, ο 32χρονος μέσος άφησε με 10 παίκτες την ΑΕΚ στο 24ο λεπτό της εκτός έδρας συνάντησης με τον Βόλο στη Stoiximan Super League για διεκδίκηση της μπάλας με το πόδι ψηλά. Επιχείρησε να προλάβει τον Μαξιμιλιάνο Κόμπα, όμως τελικά τον χτύπησε με τις τάπες στη μέση.

Ο διαιτητής Ευάγγελος Μανούχος έδειξε άμεσα την κόκκινη κάρτα κι άφησε την Ένωση με παίκτη λιγότερο, σε μία στιγμή που ήταν και πίσω στο σκορ με 0-1. Ωστόσο, το τελευταίο σφύριγμα βρήκε την ΑΕΚ νικήτρια, με 3-2.  Όπως αναμενόταν, ο Πέτρος Μάνταλος θα χάσει το ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια με αντίπαλο τον Ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική της Super League, η οποία ανακοίνωσε και επίσημα ότι η τιμωρία του διεθνούς μέσου της ΑΕΚ είναι μία αγωνιστική.

Οπότε αναμένεται να είναι πλέον στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα, στο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.