Απρόοπτο με Φερνάντες - Φόβοι για το μέγεθος της ζημιάς στην ΑΕΚ

Καραχάλιος - Πάολο Φερνάντες

i

©intime

Απρόοπτο με Φερνάντες - Φόβοι για το μέγεθος της ζημιάς στην ΑΕΚ

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:08 - 15.06.2023 / Ανανεώθηκε: 10:32 - 15.06.2023

Ο Πάολο Φερνάντες τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια ειδικού προγράμματος προπόνησης που ακολουθεί στη Σαραγόσα. Σε αναμμένα κάρβουνα βρίσκονται στην ΑΕΚ.

Από το πουθενά προέκυψε πρόβλημα για την ΑΕΚ και πολύ πιθανό να είναι μεγάλο. Η «Ένωση» ενημερώθηκε από τον Πάολο Φερνάντες ότι κατά τη διάρκεια ειδικού προγράμματος προπόνησης που ακολουθεί στη Σαραγόσα, τραυματίστηκε. 

Ο τραυματισμός του 24χρονου Ισπανού εξτρεμ είναι κοντά στον αχίλλειο, κάτι που μεγαλώνει την ανησυχία στις τάξεις των «κιτρινόμαυρων». 

Πλέον, στην ΑΕΚ περιμένουν τις μαγνητικές του Πάολο Φερνάντες προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος κι αν υπάρχει ζημιά που θα τον αφήσει εκτός. Εάν πρόκειται για ζημιά που θα τον αφήσει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορεί να επηρεάσει και τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα από το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ. Το μόνο που επικρατεί είναι μεγάλη ανησυχία. Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο Ισπανός εξτερμ να έρθει άμεσα στην Ελλάδα για να γίνουν εξειδικευμένες εξετάσεις ή να τις κάνει εκεί που βρίσκεται.

Να θυμίσουμε ότι οι «κιτρινόμαυροι» θα αναχωρήσουν για τις Κάτω Χώρες στις 27 Ιουνίου και θα επιστρέψουν στις 14 Ιουλίου. Το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ΑΕΚ είναι 7-8 Αυγούστου για τα προκριματικά του Champions League, ενώ στις 18 του ίδιου μήνα ξεκινά και το πρωτάθλημα της Super League.

Ο Πάολο Φερνάντες έπαιξε στην ΑΕΚ για 6 μήνες την περασμένη σεζόν, όπου αγωνίστηκε σε 19 ματς με 2 γκολ και 1 ασίστ.