Οι Τούρκοι καλούν ξανά τον Τζαβέλλα

Ο Γιώργος Τζαβέλλας.

i

©intime

Οι Τούρκοι καλούν ξανά τον Τζαβέλλα

Γιώργος Σακελλαρίου 22:46 - 15.06.2023 / Ανανεώθηκε: 22:01 - 06.03.2024

Ο Γιώργος Τζαβέλλας αποχώρησε από την ΑΕΚ και οι Τούρκοι τον συνδέουν με την τουρκική Πεντίκσπορ.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας αποχώρησε νταμπλούχος από την ΑΕΚ κι αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Στην Τουρκία ο ρεπόρτερ Ερτάν Σουζγκούν έγραψε στο twitter: «Η Πεντίκσπορ ενδιαφέρεται για τον Γιώργο Τζαβέλλα, ο οποίος αγωνίστηκε στην Αλάνιασπορ και κατέκτησε το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ στην Ελλάδα την περασμένη σεζόν».

Ο 35χρονος διεθνής στόπερ έχει καλό όνομα στη γειτονική χώρα, αφού αγωνίστηκε στην Αλάνιασπορ για 4,5 χρόνια και μέτρησε 140 αγώνες, 7 γκολ και 3 ασίστ. Η συγκεκριμένη ομάδα να σημειωθεί ότι φέτος κέρδισε την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Ο Τζαβέλλας, βέβαια, αναζητεί κι εντός συνόρων ομάδα και θα πάρει την απόφαση για το μέλλον του, όχι μόνο για το οικονομικό, αλλά και με κριτήριο την οικογένειά του.

Να θυμίσουμε ότι πριν λίγες μέρες η ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του. Στην ανακοίνωση αναφερόταν: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει πως με τη λήξη του συμβολαίου του Γιώργου Τζαβέλλα στις 30 Ιουνίου, ολοκληρώνεται η παρουσία του διεθνούς κεντρικού αμυντικού στην ομάδα μας.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας τίμησε τη φανέλα της ΑΕΚ στη διετία που βρέθηκε μαζί μας και είχε πολύ σημαντική συμβολή στην τεράστια επιτυχία της κατάκτησης του νταμπλ της σεζόν 2022-23.

Αποτελεί πλέον μέρος της ιστορίας της ομάδας μας και του ευχόμαστε με όλη μας την καρδιά ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του. Γιώργο, σε ευχαριστούμε για όλα».

Ο έμπειρος αμυντικός, παράλληλα, σε δηλώσεις του στον ΣπορFm είχε αναφέρει για την σεζόν που τελείωσε: «Αυτό το τρόπαιο ήταν κάπως ιδιαίτερο, γιατί διεκδικήθηκε από τέσσερις ομάδες και θα μείνει χαραγμένο στον κόσμο. Πάντα ο κόσμος βλέπει πρώτα τα χρήματα και όχι τι περνάει ένας παίκτης, το καταλαβαίνω. Εμείς από την πλευρά μας κάνουμε ό,τι μπορούμε να ξεχνάει λίγο τα προβλήματά του.

Footmercato: «Η Θέλτα θα ξεκινήσει τις συζητήσεις για τον Πινέδα από τα 7-8 εκατομμύρια»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:19 - 15.06.2023

Footmercato: «Η Θέλτα θα ξεκινήσει τις συζητήσεις για τον Πινέδα από τα 7-8 εκατομμύρια»

Σύμφωνα με τους Γάλλους, ο Λουίς Κάμπος που δουλεύει παράλληλα σε Θέλτα και Παρί Σεν Ζερμέν πιέζεται για να κάνει πωλήσεις, ανάμεσα σ' αυτές και του Πινέδα και με συγκεκριμένη τιμή.

Για τη φιλοσοφία του στη διάρκεια της καριέρας του: «Σε όλη αυτή τη διαδρομή δεν έκανα ποτέ κάτι προσποιητό. Έχω τα φιλαράκια μου από τον Βύρωνα, έχουν προστεθεί κάποιοι ακόμα από τον χώρο, όπως ο Μπακασέτας που τον θεωρώ αδερφικό μου φίλο. Είμαι τύπος που θα πάω στη γειτονιά να πιω το καφεδάκι ή το ποτάκι μου και αυτή η σταθερότητα νομίζω ότι με έχει βοηθήσει».

Για τον Αλμέιδα: «Όταν βλέπω έναν άνθρωπο που έχει όρεξη για σοβαρή δουλειά, τον ακολουθώ. Ήμουν σίγουρος ότι θα ήταν καλύτερη σεζόν από την προηγούμενη. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα κάνουμε νταμπλ, όμως πίστευα πραγματικά ότι θα ήμασταν πολύ καλύτεροι».