Μεταγραφικά σενάρια συνδέουν τον Οτσόα με την ΑΕΚ

Γκιγιέρμο Οτσόα

i

© Getty images

Μεταγραφικά σενάρια συνδέουν τον Οτσόα με την ΑΕΚ

Όπως αναφέρουν τα μεξικάνικα μέσα, η ΑΕΚ ενδιαφέρεται έντονα για τον Οτσόα ενόψει της επερχόμενης καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για την περίπτωση του τερματοφύλακα της Εθνικής Μεξικού, Γκιγιέρμο Οτσόα. Σύμφωνα με τη μεξικάνικη ιστοσελίδα el futbolero, η Ένωση θα είναι ένας από τους πιθανούς επόμενους σταθμούς του 37χρονου κίπερ, σε περίπτωση που δεν ανανεώσει με την Σαρλενιτάνα. Ο Ότσοα έχει συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα μέχρι και το τέλος της σεζόν και με οψιόν επέκτασης της συνεργασίας τους για άλλον ένα χρόνο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, για τον Οτσόα έχουν δείξει ενδιαφέρον τόσο η Μίλαν όσο και η Ίντερ, χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί κάτι μέχρι στιγμής από τους δύο μεγάλους ιταλικούς συλλόγους.

Τη φετινή σεζόν, ο Μεξικανός τερματοφύλακας μετράει 13 συμμετοχές και έχει καταφέρει να μην δεχθεί γκολ σε δύο παιχνίδια, με τη φανέλα της Σαρλενιτάνα. Η παρουσία του Ματίας Αλμέιδα και του συμπαίκτη του στην Εθνική, Ορμπελίν Πινέδα ίσως παίξει ρόλο στην εξέλιξη της μεταγραφής, σύμφωνα όμως με πληροφορίες του sportal δεν φαίνεται να ισχύει το συγκεκριμένο σενάριο.