Μπήκε ο Μοχαμάντι, μπαίνει και ο Φερνάντες
i

Μιλάντ Μοχαμάντι/©intime

Μπήκε ο Μοχαμάντι, μπαίνει και ο Φερνάντες

Κώστας Τσίλης 15:05 - 03.03.2023 / Ανανεώθηκε: 15:17 - 03.03.2023

Ο Μοχαμάντι επέστρεψε μετά από τρεις μήνες στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης της ΑΕΚ ενώ από αύριο μπαίνει ξανά και ο Φερνάντες

Μαζεμένα προέκυψαν τα καλά μαντάτα για τον Ματίας Αλμέιδα, μετά από μια εβδομάδα που μόνο αναποδιές είχε. Εκτός από τον Τομ Φαν Βέερτ, στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων επέστρεψε σήμερα μετά από τρείς ολόκληρους μήνες και ο Μιλάντ Μοχαμάντι. Ενώ αύριο αναμένεται να μπει ξανά και ο Πάολο Φερνάντες. Χωρίς πάντως κανένας από τους δυο, να υπολογίζεται για το ματς με τον ΟΦΗ. 

Ο Μοχαμάντι είχε τραυματιστεί στο τελευταίο παιχνίδι του Ιράν στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Και χρειάστηκε να κάνει ακόμα και επέμβαση. Στην πορεία της αποθεραπείας υπήρξαν κάποια εμπόδια που χρειάστηκε να ξεπεράσει, αλλά που πήγαν πίσω τον χρόνο επιστροφής του. Πλέον από σήμερα είναι και πάλι σε φουλ ρυθμούς δουλειάς. 

Φυσικά και θα χρειαστεί ο Ιρανός μπακ τον χρόνο του, για να κερδίσει το χαμένο έδαφος στο κομμάτι της ετοιμότητας. Τρεις μήνες εκτός δράσης, είναι έτσι κι αλλιώς πολλοί. Ο στόχος που υπάρχει είναι να φτάσει ο Μοχαμάντι στο 100%, με το ξεκίνημα των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ΑΕΚ για τα Play Offs.

Όσον αφορά τον Φερνάντες, σήμερα ανέβασε τους ρυθμούς της δουλειάς στα Σπάτα. Και από αύριο θα μπει ξανά στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έχει πιθανότητες, να καταφέρει να είναι εγκαίρως έτοιμος, για να βρίσκεται έστω στην αποστολή του παιχνιδιού της Τετάρτης με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.