Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την κυκλοφορία των εναπομεινάντων εισιτήριων για τη ρεβάνς απέναντι στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ

OPAP Arena

i

©Intime

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την κυκλοφορία των εναπομεινάντων εισιτήριων για τη ρεβάνς απέναντι στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ

Κωνσταντίνος Ζήκος • 15:01 - 14.08.2023 / Ανανεώθηκε: 12:41 - 23.05.2024

Με ανακοίνωση της, η ΠΑΕ ΑΕΚ, ανακοίνωσε τη έναρξη κυκλοφορίας των εισιτηρίων που δεν είχαν διατεθεί, εν όψει της ρεβάνς απέναντι στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ, για τα προκριματικά του Champions League, στην Opap Arena.

Η πρώτη αναμέτρηση της ΑΕΚ απέναντι στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ πλησιάζει, αλλά η Ένωση προετοιμάζεται και εν όψει ρεβάνς, ανακοινώνοντας την διάθεση εισιτηρίων για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, το Σάββατο 19 Αυγούστου στις 21:45. Στην ανακοίνωση που ακολουθεί, τονίζει ότι τα εισιτήρια που αγοράστηκαν για το παιχνίδι της 8/8, πριν την αναβολή, ισχύουν κανονικά.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι τίθενται στην κυκλοφορία τα εναπομείναντα εισιτήρια για τον αγώνα του Σαββάτου 19 Αυγούστου (21.45) με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην OPAP Arena. Υπενθυμίζεται ότι τα εισιτήρια που έχουν διατεθεί ήδη για την αναμέτρηση, προ της αναβολής της στις 8 Αυγούστου, θα ισχύσουν κανονικά. Και παράλληλα θα διατεθεί ο πολύ περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων που δεν είχαν πωληθεί ή προέκυψαν από επιστροφές.

Η πώληση των εισιτηρίων θα γίνει ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά. Οι τιμές τους ανά θύρα είναι οι εξής:

H αποστολή της ΑΕΚ, έχει φτάσει ήδη στο Ζάγκρεμπ, υπό αυστηρή αστυνομική ασφάλεια και βρίσκεται σε ξενοδοχείο της πόλης. Στις 19:30, θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη τύπου του Ματίας Αλμέϊδα, μαζί με έναν ποδοσφαιριστή του και στις 20:00, η Ένωση θα προπονηθεί στο «Μαξιμίρ». Η «κιτρινόμαυρη» αποστολή, έχει ταξιδέψει με στόχο την νίκη, αλλά όπως δήλωσε και ο Ματίας Αλμέϊδα, «η ομάδα θα παίξει για την ιστορία της και για τη μνήμη του αδικοχαμένου Μιχάλη».

Υπενθυμίζουμε, στην αποστολή βρίσκονται κανονικά τόσο ο Βίντα, όσο και ο Αραούχο, αλλά για λόγους ετοιμότητας, έμεινε εκτός ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Από πλευράς Κροατών, δεν υπάρχουν εκπλήξεις και σύμφωνα με πληροφορίες των τοπικών μέσων, ο Γιόσιπ Σούταλο, που κλείνει στον Άγιαξ, αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά.