Ισχυρή αστυνομική δύναμη σε κάθε βήμα της ΑΕΚ στο Ζάγκρεμπ: Κλειστοί δρόμοι, «αστακός» το ξενοδοχείο (gallery)

Πάνοπλοι αστυνομικοί στην άφιξη της ΑΕΚ.

i

©intime

Ισχυρή αστυνομική δύναμη σε κάθε βήμα της ΑΕΚ στο Ζάγκρεμπ: Κλειστοί δρόμοι, «αστακός» το ξενοδοχείο (gallery)

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 12:22 - 14.08.2023 / Ανανεώθηκε: 12:45 - 14.08.2023

Η αποστολή της ΑΕΚ είναι στο Ζάγκρεμπ για το ματς με τη Ντιναμό και η αστυνομία έχει υπό την προστασία της την Ένωση.

Η αποστολή της ΑΕΚ βρίσκεται στο Ζάγκρεμπ. 

Η Ένωση αφίχθη στην πρωτεύουσα της Κροατίας και φυσικά μετά τα όσα συνέβησαν την περασμένη Δευτέρα με τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη δολοφονία του 29χρονου φίλου της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσούρη, τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια.

Την αποστολή της ΑΕΚ συνοδεύουν κλούβες και περιπολικά της αστυνομίας, ενώ όπως αναφέρουν και τα κροατικά ΜΜΕ τα μέτρα ασφαλείας θα είναι πρωτόγνωρα και ακόμα πιο αυστηρά κι απ' αυτά που τηρούνται στο ντέρμπι Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Χάιντουκ. 

Η παρουσία της αστυνομίας είναι εμφανής σε κάθε βήμα της ΑΕΚ και θα είναι πολλοί οι αστυνομικοί τόσο στο ξενοδοχείο που θα είναι οι «κιτρινόμαυροι», όσο και κατά την μετακίνησή τους προς και από το Μάξιμιρ αργότερα, όπου και θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα.

Κλειστοί οι δρόμοι, «αστακός» το ξενοδοχείο!

Η αποστολή να σημειωθεί ότι με το που αφίχθη στο αεροδρόμιο, επιβιβάστηκε άμεσα χωρίς καθυστέρηση από τα cargo στο πούλμαν. Η αστυνομία είχε κλείσει όλους τους δρόμους, από τους οποίους θα περούσε το πούλμαν της ΑΕΚ για το ξενοδοχείο. Είναι ενδεικτικό ότι η αποστολή από το αεροδρόμιο για να φτάσει στο ξενοδοχείο δεν χρειάστηκε περισσότερα από τρία με τέσσερα λεπτά. 

Φυσικά το ξενοδοχείο ήταν «αστακός» από την παρουσία της αστυνομίας. Όπως αναφέραμε, ανάλογα θα είναι και τα μέτρα όταν η ΑΕΚ μεταβεί στο Μάξιμιρ για την προπόνηση.

Δείτε φωτογραφίες: