Ο Αλμέιδα θέλει πανέτοιμο τον Σιντιμπέ για τον τελικό του κυπέλλου
i

Τζιμπρίλ Σιντιμπέ/intime

Ο Αλμέιδα θέλει πανέτοιμο τον Σιντιμπέ για τον τελικό του κυπέλλου

Κώστας Τσίλης 16:33 - 09.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:38 - 09.05.2023

Για τον Σιντιμπέ ο μεγάλος στόχος είναι να έχει φτάσει στο 100% της ετοιμότητας του για τον τελικό του κυπέλλου

Ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ είχε μείνει ξανά εκτός αποστολής της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Παρόλο που ήδη από την προηγούμενη Δευτέρα έχει μπει ξανά σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων. Όμως η αλήθεια είναι πως ο Γάλλος ακραίος μπακ χρειάζεται ακόμα χρόνο για να κερδίσει το χαμένο έδαφος στο κομμάτι της ετοιμότητας. 

Ο Σιντιμπέ είχε υποστεί βαριά θλάση στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στις αρχές του Απρίλη. Ωστόσο κατάφερε να επιστρέψει στις προπονήσεις νωρίτερα από τις αρχικές εκτιμήσεις. Παρόλα αυτά χρειάζεται τον χρόνο του για να φτάσει στο 100% της ετοιμότητας. Και η αλήθεια είναι πως για τον Ματίας Αλμέιδα ο στόχος όσον αφορά τον Γάλλο μπακ είναι πολύ ξεκάθαρος. 

Ο Αργεντινός τεχνικός θέλει να έχει πανέτοιμο τον Σιντιμπέ για τον τελικό του κυπέλλου. Τέτοιου είδους παιχνίδια ταιριάζουν γάντι στην ποιότητα, την κλάση και την εμπειρία του Γάλλου μπακ. Άλλωστε σ' όλα τα φετινά ντέρμπι της ΑΕΚ, ο Σιντιμπέ έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις. 

Το πιθανότερο είναι πως ο Αλμέιδα θα πάρει στην αποστολή του ματς με τον Βόλο την προσεχή Κυριακή τον Γάλλο και θα του δώσει και χρόνο συμμετοχής. Για να αρχίσει να βρίσκει αγωνιστικό ρυθμό. Και ο στόχος είναι να μπορέσει ο Σιντιμπέ να είναι απολύτως έτοιμος για τον τελικό.