ΑΕΚ: Ο Φερνάντες μπαίνει από σήμερα στην εξίσωση προετοιμασίας για επίσημα ματς
i

Πάολο Φερνάντες/©intime

ΑΕΚ: Ο Φερνάντες μπαίνει από σήμερα στην εξίσωση προετοιμασίας για επίσημα ματς

Κώστας Τσίλης 16:15 - 30.12.2022 / Ανανεώθηκε: 16:18 - 30.12.2022

Ο Φερνάντες συμμετείχε κανονικά στην μίνι χειμερινή προετοιμασία της ΑΕΚ, αλλά από τη σημερινή προπόνηση μπαίνει σε εξίσωση αγωνιστικού πλάνου για επίσημο παιχνίδι

Στις προπονήσεις της ΑΕΚ ο Πάολο Φερνάντες ενσωματώθηκε αμέσως μετά την λήξη του πρώτου γύρου. Μάλιστα ακολούθησε κανονικά την αποστολή της ομάδας στην Ολλανδία για την μίνι χειμερινή προετοιμασία. Όμως τις δυο προηγούμενες εβδομάδες, ο Ισπανός έμενε έξω από το πρόγραμμα προετοιμασίας για επίσημο ματς, καθώς δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής. Από την σημερινή προπόνηση αυτό άλλαξε. 

Ο Φερνάντες από την 1η Γενάρη μπορεί να παίζει κανονικά στα παιχνίδια της ΑΕΚ. Αυτό πρακτικά σημαίνει, πως από σήμερα που οι "κιτρινόμαυροι" επέστρεψαν στις προπονήσεις από το χθεσινό ρεπό και στην δουλειά που ξεκίνησε για το ματς της Τρίτης (3/1) με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, υπολογίζεται και ο Ισπανός μεσοεπιθετικός. 

ΑΕΚ: Ο Γκαρσία έχει μπει «αφηνιασμένος» μετά την διακοπή και «σπάει» τα κοντέρ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:21 - 30.12.2022

ΑΕΚ: Ο Γκαρσία έχει μπει «αφηνιασμένος» μετά την διακοπή και «σπάει» τα κοντέρ

Ο Γκαρσία έχει επιστρέψει μετά την διακοπή για το Μουντιάλ με τρία γκολ σε τρία ματς, ανέβηκε στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ στο πρωτάθλημα και έπιασε πρώτη φορά στην καριέρα του διψήφιο αριθμό τερμάτων

Προφανώς ακόμα είναι πολύ νωρίς για να φανεί αν ο Ματίας Αλμέιδα έχει στο μυαλό του τον Φερνάντες για βασικό ήδη από το ματς με τον ΠΑΣ. Παρόλα αυτά είναι δεδομένο πως ο Ισπανός θα βρίσκεται στην αποστολή που θα ταξιδέψει την Δευτέρα 2/1) στα Γιάννενα. Και είτε για το αρχικό σχήμα, είτε ως αλλαγή κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, είναι δεδομένο πως υπολογίζεται κανονικά ως λύση (και μάλιστα ποιοτική) από τον Αλμέιδα.

Όσο για τον Φερνάντες, φυσικά και μετρούσε τις μέρες προκειμένου να φτάσει η στιγμή που θα έχει δικαίωμα συμμετοχής. Δεν ήταν καθόλου εύκολο για τον Ισπανό, που ανυπομονεί να φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ σε επίσημο ματς, να βλέπει τους συμπαίκτες του να μπαίνουν στο γήπεδο και ο ίδιος να μην μπορεί να βοηθήσει. 

Πάντως στο αγωνιστικό κομμάτι, ήδη ο Φερνάντες έχει παίξει και σε δυο φιλικά παιχνίδια με την ΑΕΚ. Και στα δυο βασικός. Το πρώτο κατά την μίνι προετοιμασία που έκανε η ομάδα στην Ολλανδία και το δεύτερο στην επιστροφή στην Αθήνα με αντίπαλο τον ΟΦΗ στα Σπάτα. Ενώ μετρά και περισσότερο από έναν μήνα προπονήσεων με την ΑΕΚ.