Ντέμης: «Αν η ΑΕΚ συνεχίσει έτσι, θα πάρει το πρωτάθλημα»
i

Ο Ντέμης Νικολαΐδης / © Youtube

Ντέμης: «Αν η ΑΕΚ συνεχίσει έτσι, θα πάρει το πρωτάθλημα»

Sportal newsroom 23:46 - 29.12.2022

Ο Ντέμης Νικολαΐδης αναφέρθηκε στην εξαιρετική παρουσία της ΑΕΚ και τόνισε ότι αν συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς θα στεφθεί πρωταθλήτρια.

Έσταξε... μέλι για τη φετινή πορεία της ΑΕΚ στην Super League 1 ο Ντέμης Νικολαΐδης, μιλώντας στην εκπομπή του στη Nova.

Ο άλλοτε παίκτης της Ένωσης τόνισε, μεταξύ άλλων, πως αν οι «κιτρινόμαυροι» συνεχίσουν έτσι θα κατακτήσουν τον τίτλο του πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ ξέρει πως παίζει την καλύτερη μπάλα και θα παλέψει να το εξαργυρώσει
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

08:07 - 29.12.2022

Η ΑΕΚ ξέρει πως παίζει την καλύτερη μπάλα και θα παλέψει να το εξαργυρώσει

Στον Βόλο η ΑΕΚ έδωσε την απάντηση στο ερώτημα ποια ομάδα παίζει την καλύτερη μπάλα και μάλιστα με αριθμούς και τώρα έχει μπροστά την επόμενη πρόκληση. Γράφει ο Κώστας Τσίλης

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Τίποτα δεν είναι σημαντικό, δεν είναι ούτε το ντέρμπι της OPAP Arena με τον Παναθηναϊκό, σημασία έχει πώς τελειώνεις και τι θα κάνεις στα playoffs. Αν η ΑΕΚ συνεχίσει έτσι, θα πάρει το πρωτάθλημα.

Νομίζω ότι είναι το μοναδικό ματς (σ.σ το χθεσινό στον Βόλο) που δεν έχω βρει παίκτη να έχει υστερήσει. Ίσως βρήκα, ο Αραούχο ήταν ο καλύτερος, αν και δεν ήταν καλός στο προηγούμενο. Σ' αυτό το ματς ήταν εκπληκτικός, θα μπορούσε να σκοράρει, κάνει τα πάντα. Τρομερό το γκολ του Πινέδα, εξαιρετικό του Φαν Βέερτ.

Μου έχει κάνει εντύπωση και ο Ρότα, η απόδοση του σε σχέση με πέρσι είναι η μέρα με τη νύχτα».