«Εκτός αποστολής της εθνικής Σερβίας ο Γκατσίνοβιτς λόγω τραυματισμού»

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς

i

© intime

«Εκτός αποστολής της εθνικής Σερβίας ο Γκατσίνοβιτς λόγω τραυματισμού»

Sportal newsroom 17:47 - 10.06.2023 / Ανανεώθηκε: 17:47 - 10.06.2023
Οι Σέρβοι αναφέρουν πως ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς έμεινε εκτός αποστολής της εθνικής Σερβίας για τα προκριματικά του Euro 2024, καθώς αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς είχε χάσει τη θέση του στην εθνική ομάδα της Σερβίας, όμως μετά την εντυπωσιακή σεζόν και το νταμπλ με την ΑΕΚ, κέρδισε την επιστροφή του στην εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Για τον Γκατσίνοβιτς είχε υπάρξει τους προηγούμενους μήνες τεράστια κουβέντα στην Σερβία, για το γεγονός πως έμενε εκτός κλήσεων της εθνικής. Μια συζήτηση που είχε ξεκινήσει ήδη από τον περασμένο Νοέμβρη, όταν ο «Γκάτσι» έμεινε εκτός Μουντιάλ. Ωστόσο τώρα, μετά την εντυπωσιακή σεζόν που έκανε με την ΑΕΚ, κλήθηκε ξανά στην εθνική για το φιλικό με την Ιορδανία στις 16 Ιουνίου στη Βιέννη και το ματς με τη Βουλγαρία για τα προκριματικά του Euro στις 20 Ιουνίου.

Το θέμα είναι πως σύμφωνα με τη «mozzartsport», ο μεσοεπιθετικός της Ένωσης στάθηκε για ακόμη μία φορά άτυχος, καθώς παρότι κλήθηκε στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκε στο τελικό ρόστερ διότι αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

«Ο Γκατσίνοβιτς μετά από πολύ καιρό βρέθηκε στη λίστα της εθνικής χάρη στα σπουδαία παιχνίδια του με τη φανέλα της ΑΕΚ Αθηνών, με την οποία κατέκτησε το νταμπλ στην Ελλάδα. Έπρεπε όμως να αποκλειστεί από την αποστολή στην εθνική ομάδα λόγω τραυματισμού», αναφέρει χαρακτηριστικά το εν λόγω δημοσίευμα.

window.setTimeout(function () { let scriptCss = document.createElement('link'); scriptCss.href = 'https://www.sportal.gr/css/sport-widgets.css?v=1673363152'; scriptCss.rel = 'stylesheet'; scriptCss.type = 'text/css'; document.body.appendChild(scriptCss); let scriptTag = document.createElement('script'); scriptTag.src = 'https://widgets.sportal365.com/loader.bundle.min.js'; scriptTag.defer = true; scriptTag.onload = function () { let widgetLoaderConfig = { CDN_URL: 'https://widgets.sportal365.com', ODD_CLIENT: 'default', APP_LINK: 'desktop', API_URL: 'https://football.cache.proxy.sportal365.com/', API_KEY: '2f852b4de2f3a5cf3188e74b33087bb4:2c18422f8e826a7d11aeed52edb2449e', LANG: 'el', REQUEST_INTERVAL: 30, ENABLE_BET_SLIP: false, AUTHOR: false, THEME: "light", TOURNAMENT_ORDER: "sportal_gr", LINK_OPTIONS_V2: { 'player': {'url': '/player/{playerId}'}, 'team': {'url': '/team/{teamId}'}, 'tournament': {'url': '/tournament/{tournamentId}'}, 'match': { 'url': '/match/{matchId}', 'sort': {'criteria': 'alphabetically', 'direction': 'asc'} }, 'configuration': { 'newWindow': false }, 'standings_tournament': {'url': '/rezultati/takmicenje/{standingsId}/tabela'} } }; window.setTimeout(function () { new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig); }, 200); }; document.head.appendChild(scriptTag); }, 0);