Ο Πόνσε έπεσε σε δύσκολες μέρες στα Σπάτα, αλλά βγάζει υψηλό βαθμό ετοιμότητας
i

Έκι Πόνσε/intime

Ο Πόνσε έπεσε σε δύσκολες μέρες στα Σπάτα, αλλά βγάζει υψηλό βαθμό ετοιμότητας

Κώστας Τσίλης 08:18 - 13.08.2023 / Ανανεώθηκε: 08:24 - 13.08.2023

Σε βαρύ κλίμα κλήρωσε να κάνει ο Πόνσε τις πρώτες του προπονήσεις στην επιστροφή του στην ΑΕΚ, αλλά έχει δείξει πως είναι απολύτως έτοιμος αγωνιστικά

Όλες οι τελευταίες μέρες στα Σπάτα είναι δύσκολες. Δύσκολες και "βαριές". Και μέσα σ' αυτές τις μέρες, "κλήρωσε" για τον Έκι Πόνσε να πιάσει δουλειά στα Σπάτα, στην επιστροφή του στην ΑΕΚ μετά από τέσσερα χρόνια. Φυσικά όπως και όλους μέσα στην ομάδα, έτσι και τον Αργεντινό φορ και τον "άγγιξε" και τον επηρέασε το φονικό και τα γεγονότα της Νέας Φιλαδέλφειας. Και ας είχε μόλις φορέσει ξανά την κιτρινόμαυρη φανέλα. 

Παρόλα αυτά ο Πόνσε ήδη από την περασμένη Πέμπτη, όταν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ επέστρεψαν και πάλι στις προπονήσεις, έχει μπει κανονικά σε φουλ ρυθμούς δουλειάς. Ακολουθεί από την πρώτη μέρα το πρόγραμμα μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Και αυτό που βγάζει μέσα στο γήπεδο, είναι υψηλό βαθμό αγωνιστικής αλλά και πνευματικής ετοιμότητας. Κάτι αναμενόμενο, καθώς ήρθε στην ΑΕΚ έχοντας ακολουθήσει κανονικά την προετοιμασία της Έλτσε. 

Η ΑΕΚ λόγω πένθους δεν συμμετέχει σε καμία εκδήλωση και οι Κροάτες κάνουν επικοινωνιακά παιχνίδια
CHAMPIONS LEAGUE

21:12 - 12.08.2023

Η ΑΕΚ λόγω πένθους δεν συμμετέχει σε καμία εκδήλωση και οι Κροάτες κάνουν επικοινωνιακά παιχνίδια

Επισήμως έχει ενημερώσει η ΑΕΚ την UEFA πως λόγω πένθους δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε εκδηλώσεις δημοσίων σχέσεων, αλλά οι Κροάτες προσπαθούν να κάνουν επικοινωνιακά παιχνίδια.

Ο Πόνσε είναι πολύ συγκεντρωμένος στην δουλειά του, έχει μεγάλα ποδοσφαιρικά κέφια και δείχνει σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Αν μάλιστα δεν υπήρχε θέμα λίστας με παίκτες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής, τότε θα υπήρχαν πολύ αυξημένες πιθανότητες, με βάση την εικόνα που δείχνει ο Αργεντινός, να έμπαινε στα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα για τα ματς με τη Ντιναμό

Ο Αργεντινός τεχνικός λειτουργώντας απολύτως λογικά, δεν δήλωσε τον Πόνσε στην ευρωπαϊκή λίστα που έκλεισε την περασμένη Δευτέρα το βράδυ. Τότε ο Αργεντινός επιθετικός δεν είχε κάνει ούτε μισή προπόνηση με την ΑΕΚ. Όμως τώρα τα δεδομένα έχουν αλλάξει, καθότι ο Πόνσε έχει βάλει προπονήσεις στα πόδια του. Με δεδομένο πως το ματς της Τρίτης με τη Ντιναμό αναβλήθηκε, αν υπάρχει δυνατότητα χρήσης από την ΑΕΚ του δικαιώματος της αλλαγής της τελευταίας στιγμής, όλα είναι ανοιχτά. Κάτι που μέσα στις ζοφερές μέρες που πέρασαν, δεν διευκρινίστηκε καθώς ήταν το τελευταίο που ενδιέφερε. 

Σε κάθε περίπτωση, έχει σημασία το γεγονός πως ο Πόνσε βγάζει εικόνα ύψιστης αγωνιστικής ετοιμότητας, σ' αυτές τις πρώτες του προπονήσεις στα Σπάτα. Και μάλιστα δείχνει να προσαρμόζεται γρήγορα. Κάτι που σημαίνει πως πολύ άμεσα θα μπει στο αγωνιστικό πλάνο του Αλμέιδα και θα αποτελέσει ένα πολύ σημαντικό επιθετικό όπλο στην φαρέτρα του Αργεντινού τεχνικού.