Τσούμπερ: «Ανυπομονώ να παίξω στην Ευρώπη, το αξίζει η ΑΕΚ»

Ο Τσούμπερ με τον Λιβάι Γκαρσία.

i

©intime

Τσούμπερ: «Ανυπομονώ να παίξω στην Ευρώπη, το αξίζει η ΑΕΚ»

Sportal newsroom 23:37 - 23.07.2023 / Ανανεώθηκε: 23:44 - 23.07.2023

Ο Στίβεν Τσούμπερ περιμένει με ανυπομονησία τα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Όλοι στην ΑΕΚ περιμένουν με ανυπομονησία την κλήρωση για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League και φυσικά για τα παιχνίδια.

Ο Ελβετός άσος της Ένωσης Στίβεν Τσούμπερ δεν αποτελεί εξαίρεση και μετά το φιλικό παιχνίδι αναφέρθηκε στις επερχόμενες ευρωπαϊκές μάχες.

«Είμαστε σε έναν πολύ καλό δρόμο. Κάναμε πολύ καλή προετοιμασία στο εξωτερικό και μετά την επιστροφή μας σκληρές προπονήσεις στην Ελλάδα», είπε αρχικά ο Τσούμπερ και πρόσθεσε:

Εγώ ανυπομονώ για την κλήρωση και την παρουσία στην Ευρώπη, γιατί το αξίζουμε και θέλουμε να παίξουμε. Όλο το club το αξίζει όλο αυτό.

«Το προπονητικό επιτελείο γνωρίζει τι πρέπει να κάνει. Γνωρίζουμε κι εμείς πως την επόμενη σεζόν τα παιχνίδια θα έιναι πολύ περισσότερα και πρέπει να βοηθήσουμε την ομάδα να πετύχει τον στόχο μας, καθώς όλοι είμαστε σημαντικοί. Εγώ ανυπομονώ για την κλήρωση και την παρουσία στην Ευρώπη, γιατί το αξίζουμε και θέλουμε να παίξουμε. Όλο το club το αξίζει όλο αυτό».

Για τη φιλική νίκη με τον Βόλο και την εικόνα της ΑΕΚ ο Ελβετός είπε: «Νομίζω δεν μπορούμε να πούμε εάν είμαστε συνεχώς καλύτεροι ή όχι. Έχουμε νικήσει στους αγώνες προετοιμασίας. Εάν είχαμε χάσει κάποια παιχνίδια μπορεί τα σχόλια να ήταν διαφορετικά.

Στα πρώτα λεπτά είχαμε κάποια κενά στην άμυνα, που πρέπει να βελτιώσουμε, αλλά δουλεύουμε σκληρά.

Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό και οι δύο ομάδες σήμερα. Ήταν δύσκολο γιατί είχε ζέστη. Στα πρώτα λεπτά είχαμε κάποια κενά στην άμυνα, που πρέπει να βελτιώσουμε, αλλά δουλεύουμε σκληρά».

Νωρίτερα ο τεχνικός της ΑΕΚ Ματίας Αλμέιδα σχολίασε: «Πρώτα απ' όλα είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας. Υπάρχουν καλά πράγματα και πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε. Εγώ βλέπω ανταγωνισμό ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές κι αυτό θα μας βοηθήσει να διεκδικήσουμε πράγματα. Όλοι είναι σημαντικοί».

Για τον Πισάρο τόνισε: «Πιστεύω ότι όταν αλλάζεις ένα πρωτάθλημα δεν είναι εύκολο να προσαρμοστείς. Έχουμε ποδοσφαιριστές στην Αθήνα που είναι σημαντικοί και για την ομάδα και για το σύνολο. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε δουλειά».