ΑΕΚ: Οι Μεξικανοί επιμένουν να συντηρούν θέμα «Αλμέιδα» για την εθνική τους ομάδα
i

Ο Ματίας Αλμέιδα/©intime

ΑΕΚ: Οι Μεξικανοί επιμένουν να συντηρούν θέμα «Αλμέιδα» για την εθνική τους ομάδα

Κώστας Τσίλης 23:21 - 16.12.2022 / Ανανεώθηκε: 00:06 - 17.12.2022

Μπορεί ο Αλμέιδα να έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να μείνει για πολλά χρόνια στην ΑΕΚ, όμως οι Μεξικανοί επιμένουν να τον κρατούν στην λίστα των υποψηφίων για την εθνική τους ομάδας

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο λίγες μέρες, από τότε που ο Ματίας Αλμέιδα ήταν πολύ κατηγορηματικός, ως προς τις σκέψεις για το μέλλον του. «Στην ΑΕΚ ήρθα για να μείνω. Δεν δουλεύω μόνο για το επόμενο παιχνίδι, αλλά για τα επόμενα δυο χρόνια», είχε ξεκαθαρίσει ο Αργεντινός τεχνικός και μάλιστα σε ερώτηση για δημοσιεύματα που είχαν προηγηθεί και τον ήθελαν στο στόχαστρο τόσο της εθνικής Μεξικού, όσο και της Ιντεπεντιέντε. 

Παρ' όλα αυτά, οι Μεξικανοί επιμένουν να κρατούν το όνομα του Αλμέιδα, ψηλά στην λίστα των υποψηφίων για τον πάγκο του αντιπροσωπευτικού τους συγκροτήματος. Και μάλιστα αν πιστέψουμε δημοσίευμα του Esto.com.mx, ο Αργεντινός τεχνικός βρίσκεται και πολύ ψηλά σ' αυτή την λίστα. 

Το συγκεκριμένο μεξικανικό Μέσο, έχει κάτι πρώτο θέμα το ρεπορτάζ για την επόμενη μέρα στον πάγκο της εθνικής του Μεξικού. Και τοποθετεί τον Αλμέιδα μαζί με τον Μιγκέλ Ερέρα στις θέσεις των φαβορί. 

Τονίζει το δημοσίευμα πως είναι «πολλοί στο Μεξικό που προτιμούν τον Αλμέιδα, λόγω των επιτυχιών που είχε με την Τσίβας».  Ενώ τονίζουν πως όλα όσα κάνει τώρα με την ΑΕΚ, είναι ένα ακόμα πλεονέκτημα. Παρόλα αυτά δεν υπάρχει πουθενά καμία αναφορά στο ρεπορτάζ, στις σκέψεις και την επιθυμία του Αλμέιδα. Πιθανότατα διότι αυτά έχουν εκφραστεί με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο από τον ίδιο τον Αργεντινό τεχνικό και ολίγον χαλάνε το αφήγημα.