Πολωνικά ΜΜΕ: «Θέλει τον Βντόβικ η ΑΕΚ» - Κανένα ενδιαφέρον από την Ένωση

Πολωνικά ΜΜΕ: «Θέλει τον Βντόβικ η ΑΕΚ» - Κανένα ενδιαφέρον από την Ένωση

Κώστας Τσίλης 13:52 - 30.12.2023 / Ανανεώθηκε: 17:18 - 30.12.2023

Οι Πολωνοί υποστηρίζουν ότι η ΑΕΚ έχει στη λίστα της τον Μπαρτολομέι Βντόβικ, αλλά δεν προκύπτει ενδιαφέρον.

Μεταγραφικό σενάριο από την Πολωνία για την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, η Ένωση φέρεται να έχει στη λίστα της τον Μπαρτολομέι Βντόβικ.

Το συγκεκριμένο όνομα είχε «παίξει» ξανά στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ πριν μερικούς μήνες, αλλά δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη.

Ο Βντόβικ γεννήθηκε στις 25/9/00, είναι αριστερό μπακ χαφ και ανήκει στη Γιαγκελόνια Μπιάλιστοκ. Ο αριστεροπόδαρος παίκτης είναι διεθνής με την Πολωνία (μία συμμετοχή) και το συμβόλαιό του έχει διάρκεια έως το 2025, ενώ υπάρχει οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο.

Η τιμή του παράλληλα κυμαίνεται στα 3 εκατ. ευρώ. Την τρέχουσα σεζόν είναι εκπληκτικός, αφού αν και παίζει ως φουλ μπακ, έχει 9 γκολ και 2 ασίστ σε 19 αγώνες! Ορισμένα απ’ αυτά με πέναλτι και κάποια με φάουλ, όπου χαρακτηρίζεται σπεσιαλίστας.

Στο ρεπορτάζ των Πολωνών τονίζει ότι υπάρχει ενδιαφέρον από πολλούς συλλόγους για τον παίκτη, ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Εκτός της ΑΕΚ γίνεται λόγος για τη Γαλατασαράι, αλλά και τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Η ΑΕΚ ψάχνει στην αγορά για αριστερό μπακ, αλλά ο Αλμέιδα δεν έχει «κάψει» την λύση Πήλιου
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:43 - 30.12.2023

Η ΑΕΚ ψάχνει στην αγορά για αριστερό μπακ, αλλά ο Αλμέιδα δεν έχει «κάψει» την λύση Πήλιου

Έχει βγει η ΑΕΚ στην χειμερινή αγορά και "τσεκάρει" περιπτώσεις για το αριστερό άκρο της άμυνας, όμως στο μυαλό του Ματίας Αλμέιδα παραμένει ως εναλλακτική λύση ο Πήλιος.

Το σίγουρο είναι ότι λόγω των απουσιών των Μουκουντί (Καμερούν για το Κόπα Άφρικα), Χατζισαφί και Μοχαμάντι (Ιράν για το Κύπελλο Ασίας), η ΑΕΚ θα κινηθεί για παίκτη στην αριστερή πλευρά και γενικά στα μετόπισθεν.

Από την ΠΑΕ, πάντως, δεν προκύπτει ότι όντως ο συγκεκριμένος παίκτης ενδιαφέρει και σε κάθε περίπτωση δεν είναι προτεραιότητα.