Όλα δείχνουν πως η ΑΕΚ θα «χάσει» την Πρωτοχρονιά και τους δυο Ιρανούς
i

Χατζισαφί και Μοχαμάντι/©intime

Όλα δείχνουν πως η ΑΕΚ θα «χάσει» την Πρωτοχρονιά και τους δυο Ιρανούς

Κώστας Τσίλης 16:13 - 29.12.2023 / Ανανεώθηκε: 16:14 - 29.12.2023

Αν δεν υπάρξει κάποια ανατροπή της τελευταίας στιγμής, τόσο ο Χατζισαφί όσο και ο Μοχαμάντι θα φύγουν από τα Σπάτα για να ενσωματωθούν στην εθνική Ιράν από την πρώτη του Γενάρη

Φαίνεται πως το μικρό παράθυρο που υπήρχε, προκειμένου η ΑΕΚ να κρατήσει τον Εχσάν Χατζισαφί και τον Μιλάντ Μοχαμάντι έστω για τα δυο πρώτα ματς μέσα στον Γενάρη με Βόλο και Ολυμπιακό, κλείνει. Εκτός μεγάλης ανατροπής της τελευταίας στιγμής, οι δυο Ιρανοί θα αναχωρήσουν από τα Σπάτα την Πρωτοχρονιά, προκειμένου να ενσωματωθούν με την εθνική ομάδα του Ιράν για το κύπελλο της Ασίας. 

Ο Αλμέιδα περιμένει ενημέρωση από το... Ιράν για να κάνει τον αγωνιστικό σχεδιασμό του
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:40 - 29.12.2023

Ο Αλμέιδα περιμένει ενημέρωση από το... Ιράν για να κάνει τον αγωνιστικό σχεδιασμό του

Ξέρει ο Αλμέιδα πως θα χάσει τους δυο βασικούς αριστερούς του μπακ από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ και για χάρη της εθνικής του Ιράν αλλά το πότε έχει την σημασία του

Υπήρξε μια αχτίδας... φωτός για μια δυνατότητα ευελιξίας έστω για μια εβδομάδα. Όμως η εικόνα που υπήρχε σήμερα στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, είναι πως ακόμα και αυτή η αχτίδα έχει αρχίσει να σβήνει. Ως εκ τούτου ο Ματίας Αλμέιδα θα πρέπει να φτιάξει το αγωνιστικό του πλάνο, με δεδομένο πως δεν θα έχει από την πρώτη του μηνός, κανέναν από τους δυο βασικούς αριστερούς του μπακ. 

Αυτό το γεγονός βάζει ακόμα πιο πολύ στο κάδρο την σημασία της επιστροφής του Τζιμπρίλ Σιντιμπέ από τον τραυματισμό του. Αλλά και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Σταύρος Πήλιος και την εικόνα που δείχνει όλο αυτό το διάστημα, στις προπονήσεις στα Σπάτα. Εξάλλου ο Αλμέιδα δεν έχει εγκαταλείψει ακόμα την προοπτική της ευκαιρία στον νεαρό μπακ.