ΑΕΚ: Ολόκληρη η οικογένεια Αλμέιδα, στην Αθήνα για τα Χριστούγεννα
i

Ματίας Αλμέιδα/©intime

ΑΕΚ: Ολόκληρη η οικογένεια Αλμέιδα, στην Αθήνα για τα Χριστούγεννα

Κώστας Τσίλης 18:23 - 25.12.2022 / Ανανεώθηκε: 18:28 - 25.12.2022

Ο Αλμέιδα λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων της ΑΕΚ δεν μπορούσε να φύγει από την Αθήνα και έτσι ήρθε όλη η οικογένεια του στην Ελλάδα για να γιορτάσουν μαζί.

Το πρόγραμμα των προπονήσεων της ΑΕΚ το είχε κανονίσει έτσι ο Ματίας Αλμέιδα, ώστε να υπάρχει ρεπό ανήμερα τα Χριστούγεννα. Παρόλο που υπάρχει παιχνίδι στον Βόλο για το πρωτάθλημα σε τρείς μέρες. Ο Αργεντινός τεχνικός ήξερε πως οι ποδοσφαιριστές του έχουν ανάγκη να περάσουν αυτή την ιδιαίτερη μέρα, ήρεμοι με τις οικογένειες τους. 

Όσο για τον ίδιο, αφού λόγω των υποχρεώσεων της ΑΕΚ δεν μπορούσε να ταξιδέψει για να συναντήσει την οικογένεια του, βρήκε την λύση για να περάσουν ξανά όλοι μαζί την ημέρα των Χριστουγέννων. Τους έφερε όλους στην Αθήνα. Το ίδιο έκαναν και τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού τιμ. Και έτσι γιόρτασαν όλοι μαζί, στο σπίτι του Αλμέιδα. 

Μάλιστα ο Αργεντινός τεχνικός ανέβασαν στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, μια... ομαδική γιορτινή φωτογραφία και έγραψε: Ακόμα μια φορά τα Χριστούγεννα, όλοι μαζί. Χαρούμενες γιορτές σε όλους. Βεβαίως από αύριο (26/12) ο Αλμέιδα και οι ποδοσφαιριστές του επιστρέφουν κανονικά στα Σπάτα για δουλειά, καθώς την Τετάρτη (28/12) υπάρχει ματς στον Βόλο.