Πορωτική ομιλία του Βαλμπουενά πριν το ΑΕΚ - Ολυμπιακός: «Θέλω να δω έντεκα λιοντάρια» (vid)

Ολυμπιακός

i

© Twitter / Olympiacos FC

Πορωτική ομιλία του Βαλμπουενά πριν το ΑΕΚ - Ολυμπιακός: «Θέλω να δω έντεκα λιοντάρια» (vid)

Sportal newsroom 19:52 - 14.03.2023 / Ανανεώθηκε: 20:00 - 14.03.2023

Ο Ματιέ Βαλμπουενά φρόντισε να τονώσει το ηθικό των συμπαικτών του πριν το ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στην «OPAP Arena» με μια ηγετική ομιλία στα αποδυτήρια.

Ο Ολυμπιακός έφυγε με το «διπλό» από τη Νέα Φιλαδέλφεια, κερδίζοντας την ΑΕΚ 3-1 και έβαλε φωτιά στην κορυφή του πρωταθλήματος. Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκα μπροστά στο σκορ στο 50' μετά από αυτογκόλ του Μουκουντί, ενώ οι Μπακαμπού (53') και Κανός (67') τελείωσαν την υπόθεση νίκη.

Το είπε ο Ιβάν, το... έδειξε ο Μίτσελ!

Το είπε ο Ιβάν, το... έδειξε ο Μίτσελ!

Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση έστειλε με τη νίκη του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός, τη νίκησε κυρίως στο...μυαλό και μετά στο χορτάρι και επέστρεψε για τα καλά στη διεκδίκηση του τίτλου! Γράφει ο Στέφανος Αβραμίδης.

Αυτή η νίκη για τους «ερυθρόλευκους» ήταν κάτι παραπάνω από σημαντική και ο Ματιέ Βαλμπουενά φρόντισε να περάσει αυτό το μήνυμα στους συμπαίκτες του, αλλά και να τους τονώσει το ηθικό. Και το έκανε με μια ηγετική ομιλία στα αποδυτήρια λίγο πριν τη σέντρα.

«Παιδιά θέλω να πω ένα πράγμα! Θέλω να δω απόψε έντεκα λιοντάρια! Μαζί με τους παίκτες που θα είναι στον πάγκο! Εντάξει παιδιά; Πάμε», τους είπε χαρακτηριστικά ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, ενώ στη συνέχεια όλοι μαζί φώναξαν «Ολυμπιακός».