«Κράξιμο» στον Μπόουλερ για τις κακές του επιδόσεις

Μπόουλερ

«Κράξιμο» στον Μπόουλερ για τις κακές του επιδόσεις

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:44 - 14.03.2023

Ο Τζος Μπόουλερ δεν διανύει το καλύτερο του διάστημα στην Μπλάκμπουλ, με αποτέλεσμα να γίνεται δέκτης κριτικής από ΜΜΕ και οπαδούς.

O Tζος Μπόουλερ δεν κατάφερε να πείσει κανέναν εκ των Μίτσελ, Κορμπεράν και Μαρτίνς για μία θέση στην ενδεκάδα και ως εκ τούτου η θητεία του στον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε με τον ίδιο να βρίσκεται κυρίως στον πάγκο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την αποχώρηση του τον Γενάρη και την επιστροφή του στη Νότιγχαμ Φόρεστ, από την οποία είχε έρθει ως δανεικός.

Φτάνοντας στην Αγγλία, λοιπόν, παραχωρήθηκε εκ νέου από τους «ρεντς» στην προηγούμενη του ομάδα, Μπλάκμπουλ, όμως η παρουσία του δεν είναι επ' ουδενί αυτή που περίμενε. O Βρετανός επιθετικός ήλπιζε να βρει τον καλό του εαυτό, εντούτοις μάλλον το αντίθετο συμβαίνει μέχρι στιγμής. Πιο αναλυτικά, ο ίδιος έχει αγωνιστεί σε 11 παιχνίδια και έχει σκοράρει μόλις σε ένα από αυτά.

Η κριτική που δέχεται είναι τεράστια, τόσο από τους οπαδούς που περίμεναν να τον ξαναδούν στα καλά του, όσο και από τον Τύπο ο οποίος θεωρεί πως η επιστροφή του δεν συντέλεσε θετικά στην προσπάθεια παραμονής της ομάδας, στην Championship. Ο ίδιος έχει τη δυνατότητα να αναστρέψει την εικόνα του μέχρι το καλοκαίρι, όπου και ολοκληρώνεται ο δανεισμός.