Μεντιλίμπαρ: «Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συγχαρούμε την ΑΕΚ»

O Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

i

© Intime

Μεντιλίμπαρ: «Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συγχαρούμε την ΑΕΚ»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:50 - 31.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:21 - 31.03.2024

Απογοητευμένος με το αποτέλεσμα στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μιλώντας μετά την αναμέτρηση της «OPAP Arena».

Ο Ολυμπιακός ήταν κάτι παραπάνω από μαχητικός κόντρα στην ΑΕΚ, όμως τελικά ηττήθηκε στο ντέρμπι της «OPAP Arena». Ο άνθρωπος που διαμόρφωσε το αποτέλεσμα στο ματς της 2ης αγωνιστικής των playoffs ήταν ο Ελίασον, ο οποίος με το γκολ του επανέφερε την Ένωση στην κορυφή της Stoiximan Super League.

Μιλώντας μετά το παιχνίδι, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για το αποτέλεσμα. Ο ίδιος παράλληλα έσπευσε να συγχαρεί την ΑΕΚ για τη νίκη, ενώ στάθηκε και στο αν η ομάδα του εστιάζει περισσότερο πλέον στην Ευρώπη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μεντιλίμπαρ:

Για το αν θεωρούσε καλύτερη την ομάδα του: «Πιστεύω πως έτσι είναι. Είχαμε πολλές ευκαιρίες θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και να είχαμε κερδίσει. Ο τερματοφύλακάς τους είναι πιο επιτυχημένος και εκείνοι ήταν πιο αποτελεσματικοί. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τους συγχαρούμε».

Για το τι κρατάει: «Αυτό που μένει είναι το αποτέλεσμα. Αν αναλύσουμε τα ημίχρονα ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Αν δεν σκοράρεις αυτό μπορεί να συμβεί. Θα πρέπει να συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο και να δηλώσουμε ότι δεν σταματάμε, έχουμε αρκετά παιχνίδια μπροστά μας και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε».

Για το αν εστιάζει στην Ευρώπη πλέον: «Προς το παρόν το μόνο που σκεφτόμαστε είναι το ματς της Τετάρτης και αυτό της Κυριακής. Έχουμε 10 μέρες μέχρι το ευρωπαϊκό ματς και μέχρι τότε εστιάζουμε στο πρωτάθλημα».