Στο... πόδι η Νέα Φιλαδέλφεια για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό - Ισχυρή αστυνομική παρουσία στην «OPAP Arena» (pics & vids)

Στο... πόδι η Νέα Φιλαδέλφεια για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό - Ισχυρή αστυνομική παρουσία στην «OPAP Arena» (pics & vids)

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 18:25 - 31.03.2024 / Ανανεώθηκε: 18:27 - 31.03.2024

Σε ρυθμούς ντέρμπι κινείται από νωρίς η Νέα Φιλαδέλφεια, με τους φίλους της ΑΕΚ να έχουν μαζευτεί στην περιοχή, ενώ η «OPAP Arena» είναι... αστακός.

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακός στην «OPAP Arena» το βράδυ της Κυριακής (31/03, 20:30) στο δεύτερο χρονικά μεγάλο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League, αφού παίζεται και το Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Είναι ξεκάθαρο πως για την Ένωση υπάρχει ένα και μόνο αποτέλεσμα στο ντέρμπι με τους Πειραιώτες και αυτό δεν είναι άλλο από τη νίκη, προκειμένου να παραμείνει στην κορυφή και να αυξήσει τη διαφορά της από τον τέταρτο Ολυμπιακό στους οκτώ βαθμούς, ενώ παράλληλα θα έχει την ευκαιρία να αυξήσει τη διαφορά της και από τον ηττημένο του ζευγαριού Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ ή και από τους δύο σε περίπτωση ισοπαλίας.

Και πριν από ένα τόσο κρίσιμο ντέρμπι, δεν θα μπορούσε η Νέα Φιλαδέλφεια να μην κινείται στους ρυθμούς του από νωρίς. Λίγο η διακοπή για τις εθνικές ομάδες, λίγο το γεγονός ότι το τελευταίο ντέρμπι στην «OPAP Arena» με κόσμο στις εξέδρες ήταν στις 10 Οκτωβρίου του 2023 (νίκη 2-0 με ΠΑΟΚ), οι φίλοι της Ένωσης έχουν μεγάλη... δίψα για το αποψινό ματς.

Και γι' αυτό από πολύ νωρίς την Κυριακή (31/03) έχουν γεμίσει τα μαγαζιά και τους δρόμους της Νέας Φιλαδέλφειας, μετρώντας αντίστροφα για την ώρα έναρξης του μεγάλου ντέρμπι της ομάδας τους με τον Ολυμπιακό. Υπενθυμίζεται πως έχουν ετοιμάσει και ένα μαγικό σκηνικό για σήμερα με 30.000 σημαιάκια, που θα δημιουργήσουν μία ασύλληπτη ατμόσφαιρα.

Φυσικά, όπως συνηθίζεται σε τέτοιου είδους παιχνίδια στη χώρα μας πολύ ισχυρή είναι και η παρουσία της αστυνομίας τόσο έξω από το γήπεδο του Δικεφάλου όσο και γενικότερα στην περιοχή.

Η ΑΕΚ ξέρει τι εστί «διαβολοβδομάδα» με τρία ντέρμπι και ο Αλμέιδα... χαμογελά!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:08 - 30.03.2024

Η ΑΕΚ ξέρει τι εστί «διαβολοβδομάδα» με τρία ντέρμπι και ο Αλμέιδα... χαμογελά!

Η συνθήκη των τριών ντέρμπι μέσα σε μία εβδομάδα είναι γνώριμη για την ΑΕΚ από την περσινή σεζόν και ο Ματίας Αλμέιδα έχει κάθε λόγο να χαμογελά, αφού η τύχη του έκλεισε το μάτι την κατάλληλη στιγμή.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο: