Παίκτες και κόσμος της ΑΕΚ έγιναν ένα στην Κύπρο (gallery & vid)
i

© Intime

Παίκτες και κόσμος της ΑΕΚ έγιναν ένα στην Κύπρο (gallery & vid)

Sportal newsroom 22:56 - 20.03.2024 / Ανανεώθηκε: 22:59 - 20.03.2024

Μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Απόλλωνα Λεμεσού στη φιλική αναμέτρηση που έδωσαν οι δύο ομάδες στην Κύπρο, οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα συγκεντρώθηκαν στο πέταλο, που ήταν οι φίλοι του Δικεφάλου.

Παρά τις πολλές αγωνιστικές δοκιμές από τον Ματίας Αλμέιδα και την απουσία αρκετών παικτών, που βρίσκονται στις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές του ομάδες, η ΑΕΚ ήταν καλύτερη σ’ όλο το ματς, έκανε πολλές ευκαιρίες για γκολ και νίκησε με 1-0 τον Απόλλωνα Λεμεσού στη φιλική αναμέτρηση που έδωσε στην Κύπρο.

Μετά τη λήξη του αγώνα οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου συγκεντρώθηκαν στο πέταλο, όπου βρίσκονταν οι φίλοι της Ένωσης και έγιναν ένα μαζί τους. Έτσι, τους ευχαρίστησαν για τη στήριξη τους.

Μάλιστα, λίγο αργότερα που αναχώρησε η «κιτρινόμαυρη» αποστολή από το γήπεδο, οι φίλοι της ΑΕΚ... έπνιξαν τον Ματίας Αλμέιδα στις αγαλιές, του ζήτησαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν μαζί του.

Οι δηλώσεις του Αλμέιδα

«Όμορφο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Σε τέτοιου είδους φιλικά δίνουμε χρόνο σε παίκτες που δεν παίζουν αρκετά. Είμαι χαρούμενος για τον λόγο που ήρθαμε που είναι τα 70 χρόνια του Απόλλωνα. Είμαι πολύ χαρούμενος από την προσπάθεια των παικτών μου γιατί το πήραν σοβαρά και ήταν καλοί. Δυστυχώς σταμάτησαν τα Play Offs αλλά όταν αρχίσουν ξανά ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι και να πετύχουμε τους στόχους μας.

Είμαστε ευγνώμονες γιατί είναι η δεύτερη φορά που ήρθαμε στην Κύπρο και μας περιποιήθηκαν όπως έπρεπε. Θέλω να τους ευχαριστήσω για απόψε. Είχαμε έρθει ξανά στην Κύπρο και το καλωσόρισμα ήταν ζεστό».