Ματσίν: «Ομάδα κορυφαίου επιπέδου η ΑΕΚ»

Ματσίν: «Ομάδα κορυφαίου επιπέδου η ΑΕΚ»

Στέλιος Βαρδάκης 22:08 - 20.03.2024

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Λεμεσού, Πάμπλο Ματσίν, μίλησε με πολύ καλά λόγια για την ΑΕΚ μετά τη φιλική αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Παρά τις πολλές αγωνιστικές δοκιμές του Αλμέιδα, η ΑΕΚ ήταν καλύτερη σ’ όλο το ματς, έκανε πολλές ευκαιρίες για γκολ και νίκησε με 1-0 τον Απόλλων Λεμεσού στη φιλική αναμέτρηση που έδωσε στην Κύπρο.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά τη λήξη του φιλικού αγώνα ο τεχνικός του Απόλλωνα Λεμεσού, Πάμπλο Ματσίν, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Ένωση, ενώ δήλωσε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Εμείς γιορτάζουμε τα 70 χρόνια. Πρώτα απ’ όλα είμαστε ευγνώμονες για την ΑΕΚ που μπόρεσε να έρθει.

Είναι μία ομάδα σε τοπ επίπεδο κι έπρεπε να ακολουθήσουμε τον ρυθμό τους. Από την απόδοση των παικτών μου έμεινα χαρούμενος. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά δεν πετύχαμε γκολ. Είτε στις καταστάσεις ένας εναντίον ενός, είτε στις μονομαχίες ήμασταν πολύ καλοί και είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια».

Από την πλευρά του ο Αλμέιδα είπε:

«Όμορφο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Σε τέτοιου είδους φιλικά δίνουμε χρόνο σε παίκτες που δεν παίζουν αρκετά. Είμαι χαρούμενος για τον λόγο που ήρθαμε που είναι τα 70 χρόνια του Απόλλωνα. Είμαι πολύ χαρούμενος από την προσπάθεια των παικτών μου γιατί το πήραν σοβαρά και ήταν καλοί. Δυστυχώς σταμάτησαν τα Play Offs αλλά όταν αρχίσουν ξανά ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι και να πετύχουμε τους στόχους μας. Είμαστε ευγνώμονες γιατί είναι η δεύτερη φορά που ήρθαμε στην Κύπρο και μας περιποιήθηκαν όπως έπρεπε. Θέλω να τους ευχαριστήσω για απόψε. Είχαμε έρθει ξανά στην Κύπρο και το καλωσόρισμα ήταν ζεστό».