Η ενδεκάδα της ΑΕΚ για το φιλικό με τον Απόλλων Λεμεσού

Αλμέιδα

i

Ματίας Αλμέιδα/©intime

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ για το φιλικό με τον Απόλλων Λεμεσού

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 18:20 - 20.03.2024 / Ανανεώθηκε: 18:24 - 20.03.2024

Δείτε τις επιλογές του Ματίας Αλμέιδα για τη φιλική αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Λεμεσού στην Κύπρο.

Το απόγευμα της Τρίτης (20/03) η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Λεμεσού σε μία ξεχωριστή φιλική αναμέτρηση στο πλαίσιο των εορτασμών της κυπριακής ομάδας, που συμπληρώνει 70 χρόνια ζωής και συνδυαστικά με την Ένωση, που κλείνει 100 χρόνια ιστορίας.

Το παιχνίδι θα γίνει στο «Άλφαμέγα Stadium», το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα γεμίσει, ενώ βροντερό παρών αναμένεται να δώσουν και οι φίλοι της Ένωσης που μένουν στην Κύπρο, οι οποίοι χθες (19/3) βρέθηκαν στο αεροδρόμιο και αποθέωσαν τον Ματίας Αλμέιδα και τους παίκτες του, δημιουργώντας μία φοβερή ατμόσφαιρα.

Φυσικά, ο Ματίας Αλμέιδα έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές του, εκτός από αυτούς που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες.

Έτσι λοιπόν, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Στάνκοβιτς, με τους Σιντιμπέ, Μήτογλου, Μουκουντί και Χατζισαφί να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Γιόνσον και Λιούμπισιτς θα είναι το δίδυμο στα χαφ, στις πτέρυγες θα αγωνιστούν οι Πάολο Φερνάντες και Πισάρο, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Φαν Βέερτ με τον Αραούχο από πίσω του.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Μήτογλου, Μουκουντί, Χατζισαφί, Γιόνσον, Φερνάντες, Λιούμπισιτς, Πισάρο, Αραούχο, Φαν Βέερτ.