Οπαδοί της Χάιντουκ τα «έχωσαν» στον Λιβάγια: «Ο τίτλος πάει στη Ριέκα κι εσύ χαλαρώνεις τα αρχ@@@ σου στην Ελλάδα» (pic)

Λιβάγια

i

© Intime

Οπαδοί της Χάιντουκ τα «έχωσαν» στον Λιβάγια: «Ο τίτλος πάει στη Ριέκα κι εσύ χαλαρώνεις τα αρχ@@@ σου στην Ελλάδα» (pic)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:59 - 20.03.2024 / Ανανεώθηκε: 12:05 - 20.03.2024

Οι διακοπές του Λιβάγια στην Ελλάδα και η επίσκεψη στα μπουζούκια έφεραν την... οργή των οπαδών της Χάιντουκ.

Ο Μάρκο Λιβάγια εκμεταλλεύτηκε τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων κι επέστρεψε σε... γνώριμα λημέρια!

Ο επιθετικός της Χάιντουκ βρήκε την ευκαιρία να βρεθεί στην Ελλάδα μετά από αρκετό καιρό. Όπως γνωστοποίησε μάλιστα η σύζυγός του μέσα από τα social media, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ένωσης διασκέδασε στα μπουζούκια και συγκεκριμένα στο κέντρο όπου εμφανίζονται οι Αντώνης Ρέμος και Ελένη Φουρέιρα.

Όπως διαπιστώνεται κι από την παρακάτω φωτογραφία, στην ίδια παρέα βρισκόταν και ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς, με τον οποίο συνυπήρξαν στην Ένωση και τώρα ο ίδιος αγωνίζεται με τα «κιτρινόμαυρα» στη δεύτερη ομάδα.

«Ο τίτλος πάει στη Ριέκα κι εσύ χαλαρώνεις τα αρχ@@@ σου στην Ελλάδα»

Αυτή η «εξόρμηση» δεν άρεσε καθόλου όπως φάνηκε στους φίλους της Χάιντουκ, οι οποίοι έγιναν έξαλλοι με τον αρχηγό της ομάδας τους.

Μάλιστα η οργή τους... μεταφράστηκε σε ένα πανό που κρεμάστηκε σε γέφυρα της πόλης κι έγραφε χαρακτηριστικά: «Την ώρα που ο τίτλος πάει στην Ριέκα, εσύ χαλαρώνεις τα αρχ@@@ σου στην Ελλάδα».

Ο Μάρκο Λιβάγια έκανε την... γκάφα της χρονιάς

Πριν μερικές μέρες ο Μάρκο Λιβάγια έκανε ένα ασυγχώρητο λάθος στον αγώνα της Χάιντουκ Σπλιτ απέναντι στη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και η ομάδα του το «πλήρωσε» ακριβά. Άλλωστε, πότε ήταν καλή ιδέα να εκτελέσεις πέναλτι α λα πανένκα, ενώ βρίσκεσαι πίσω στο σκορ και παίζεις και με 10 παίκτες για να είναι τώρα;

Αυτό ακριβώς έκανε ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ στο 55ο λεπτό του αγώνα, με τη Χάιντουκ Σπλιτ τελικά να γνωρίζει την ήττα (1-2). Ως αποτέλεσμα, έμεινε στο -4 από την κορυφή και με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ επίσης στο... κόλπο, όλα δείχνουν πως έχει χάσει σημαντικό έδαφος στη «μάχη» του τίτλου.

Να θυμίσουμε πως ο Μάρκο Λιβάγια αποτέλεσε έναν από τους ηγέτες στη σύγχρονη εποχή της ΑΕΚ. Σε 147 συμμετοχές συνολικά με τον Δικέφαλο στο στήθος, ο Κροάτης μέτρησε 42 γκολ και 29 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.