Η ΑΕΚ «παίζει» πλέον και με τον χρόνο για την απόκτηση στόπερ
i

Ματίας Αλμέιδα/©intime

Η ΑΕΚ «παίζει» πλέον και με τον χρόνο για την απόκτηση στόπερ

Κώστας Τσίλης 08:26 - 03.09.2023 / Ανανεώθηκε: 08:26 - 03.09.2023

Στην ΑΕΚ έχουν κάνει την τελική επίθεση για να κλείσουν το θέμα της μεταγραφής κεντρικού αμυντικού αλλά θέλουν να το καταφέρουν μέσα στις επόμενες 48 ώρες

Είναι γεγονός πως η υπόθεση απόκτησης από την ΑΕΚ ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού, πέρασε όλο το καλοκαίρι από πολλές και διάφορες... φάσεις. Όπως όμως έχετε διαβάσει ήδη από την Παρασκευή στο Sportal.gr, τελικά δεν έκλεισε. Και στην Ένωση έχουν ανεβάσει ξανά τις μεταγραφικές μηχανές στο φουλ, προκειμένου να κάνουν την κίνησή τους. Απλώς πλέον παίζουν και με τον χρόνο. 

Αλμέιδα: «Χάσαμε ένα όνειρο, έχουμε καινούργια μπροστά μας – Έπρεπε για το πρόγραμμα να το σκεφτούν καλύτερα»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:49 - 02.09.2023

Αλμέιδα: «Χάσαμε ένα όνειρο, έχουμε καινούργια μπροστά μας – Έπρεπε για το πρόγραμμα να το σκεφτούν καλύτερα»

Αφήνει πίσω του ο Αλμέιδα τον αποκλεισμό από την Αντβέρπ, κοιτάζει μπροστά σε Βόλο και Europa League, αλλά εκφράζει και έναν προβληματισμό για το γεγονός πως δεν έχει δοθεί προτεραιότητα στα ματς των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη

Η ΑΕΚ πρέπει μέχρι και την Δευτέρα το βράδυ να κλείσει και να στείλει την λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θα έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν στους ομίλους του Europa League. Και ο στόχος είναι στην λίστα αυτή, να βρίσκεται και ο κεντρικός αμυντικός που προσπαθούν να αποκτήσουν τις τελευταίες ώρες. Με δεδομένο πως και αριθμητικά προκύπτει πως η ΑΕΚ έχει ανάγκη από έναν ακόμα στόπερ, αυτό δεν αφορά μόνο την Ευρώπη και ως εκ τούτου ως υπάρχει δικαίωμα για μεταγραφή, η υπόθεση πιθανόν να μένει ανοιχτή. Όμως έχει τεράστια σημασία και δεν χρειάζεται επ' αυτό ανάλυση, να μπορέσει ο παίκτης που θα αποκτηθεί να μπει και στην ευρωπαϊκή λίστα. 

Όπως έχετε διαβάσει ήδη στο Sportal.gr, οι άνθρωποι της ΑΕΚ τις τελευταίες μέρες περνούν από κόσκινο περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών, που είχαν προκριθεί ως αγωνιστικά χαρακτηριστικά, αλλά δεν είχαν προχωρήσει για λόγους διαπραγματευτικούς. Μάλιστα στον κατάλογο αυτόν, φέρεται να βρίσκονται υποθέσεις με τις οποίες η Ένωση ασχολήθηκε όχι μόνο με το φετινό καλοκαίρι. 

Το δεδομένο είναι πως στην ΑΕΚ υπάρχει φουλ μεταγραφική δουλειά και τις τελευταίες μέρες και ειδικά τις τελευταίες ώρες. Πάντα σε ανοιχτή γραμμή με τον Αλμέιδα. Με τον χρόνο να πιέζει και με την σημερινή μέρα, έστω και αν υπάρχει ματς πρωταθλήματος, να είναι κρίσιμη. Για την ΑΕΚ ο πρώτος στόχος είναι η απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Δεν θα είναι ωστόσο έκπληξη, αν προκύψει και ακραίο μπακ. Αλλά ο στόπερ είναι σε απόλυτη προτεραιότητα.