Αραούχο: «Μας έλειψε η τύχη - Χαρούμενος για τον Λιβάι, στενοχωρημένος για το αποτέλεσμα»
i

© Intime

Αραούχο: «Μας έλειψε η τύχη - Χαρούμενος για τον Λιβάι, στενοχωρημένος για το αποτέλεσμα»

Sportal newsroom 23:33 - 14.01.2024 / Ανανεώθηκε: 23:33 - 14.01.2024

Ο Σέρχιο Αραούχο μίλησε μετά το ισόπαλο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον Λιβάι Γκαρσία.

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός ήρθαν ισόπαλοι με 2-2 στην «OPAP Arena» στο μεγάλο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε ο Σέρχιο Αραούχο στην κάμερα της Cosmote TV μετά τη λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα στην Ένωση και τον Δικέφαλο μίλησε για τον Λιβάι Γκαρσία και τόνισε ότι είναι χαρούμενος για εκείνον που σκόραρε δις, αλλά σημείωσε πως είναι στενοχωρημένος για το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Θεωρώ πως μας έλειψε λίγο η τύχη, ιδίως στο τέλος. Ο Παναθηναϊκός είναι δυνατός αντίπαλος, που παίζει με λίγες επαφές. Είμαι χαρούμενος για τα δύο γκολ του Λιβάι που συνεχίζει να σκοράρει, αλλά στενοχωρημένος με την ισοπαλία. Θεωρώ πως αυτό που μας έλειψε είναι λίγη τύχη ακόμη, αλλά θα πρέπει να αναγνωρίσουμε τον αντίπαλο που είναι μια καλή ομάδα. Είμαι ευχαριστημένος με την προσπάθεια της ομάδας μου».

Για τη μάχη του πρωταθλήματος: «Τα πράγματα είναι δύσκολα. Αρκεί να θυμηθούμε ότι όλα κρίθηκαν στο τέλος. Παραμένουμε κοντά και στη μάχη, θα πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε για το καλύτερο δυνατό».

🔴Sportal Sunday Live με ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της Κυριακής