Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό
i

© Intime

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 19:39 - 24.04.2024 / Ανανεώθηκε: 19:41 - 24.04.2024

Δείτε τις επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην «OPAP Arena».

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην «OPAP Arena» το βράδυ της Τετάρτης (24/04, 20:30) στο μεγάλο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League. Η Ένωση είναι πρωτοπόρος με 72 βαθμούς και θέλει τη νίκη, προκειμένου να παραμείνει στην κορυφή και να αυξήσει τη διαφορά της από τους «πράσινους», που βρίσκονται από πίσω της με 71 βαθμούς.

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα της σπουδαίας αναμέτρησης στη Νέα Φιλαδέλφεια ανάμεσα στον Δικέφαλο και το Τριφύλλι, έγιναν γνωστές οι επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ομάδας του.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Αθανασιάδης, με τους Ρότα, Βίντα, Κάλενς και Χατζισαφί να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Σιμάνσκι-Γιόνσον θα είναι το δίδυμο στον άξονα, στις πτέρυγες θα αγωνιστούν οι Πινέδα (αριστερά) και Ελίασον (δεξιά), ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Πόνσε, με τον Αραούχο από πίσω του.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Κάλενς, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Ελίασον, Αραούχο, Πόνσε.