Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ματίας Αλμέιδα

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 19:38 - 07.04.2024 / Ανανεώθηκε: 19:44 - 07.04.2024

Δείτε τις επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην «OPAP Arena».

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στην «OPAP Arena» το βράδυ της Κυριακής (07/04, 20:30) στο μεγάλο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League. Από τη μία η Ένωση, που έρχεται από την ήττα από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και θέλει να επιστρέψει στις νίκες και στην κορυφή και από την άλλη οι Θεσσαλονικείς, που προέρχονται από τη νίκη επί της Λαμίας στην Τούμπα και στοχεύουν στο τρίποντο, που θα τους «εκτοξεύσει» βαθμολογικά και ψυχολογικά.

Λίγο πριν τη σέντρα της «μάχης» των Δικεφάλων στη Νέα Φιλαδέλφεια έγιναν γνωστές οι επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ομάδας του. Θυμίζουμε πως το μοναδικό πρόβλημα που είχε να αντιμετωπίσει ο Αργεντινός τεχνικός ήταν αυτό του Τσίτσαν Στάνκοβιτς, ενώ τελευταία στιγμή προέκυψε και θέμα με τον Λιούμπισιτς, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής λόγω ίωσης.

Έτσι λοιπόν, στο τέρμα θα βρίσκεται ο Αθανασιάδης, με τους Ρότα, Βίντα, Μουκουντί και Χατζισαφί να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Σιμάνσκι-Πινέδα θα είναι το δίδυμο στον άξονα, στις πτέρυγες θα αγωνιστούν οι Άμραμπατ (δεξιά) και Ελίασον (αριστερά), ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Λιβάι Γκαρσία, με τον Γκατσίνοβιτς από πίσω του.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ρότα, Μουκουντί, Βίντα, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Πινέδα, Ελίασον, Άμραμπατ, Γκατσίνοβιτς, Λιβάι Γκαρσία.