«Παραμένει προτεραιότητα της Λανς ο Λιβάι Γκαρσία»

Λιβάι Γκαρσία

i

©Intime

«Παραμένει προτεραιότητα της Λανς ο Λιβάι Γκαρσία»

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:17 - 29.07.2023 / Ανανεώθηκε: 18:20 - 29.07.2023

Η Λανς συνεχίζει να έχει ως προτεραιότητα την απόκτηση του Λιβάι Γκαρσία, σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα.

Ένα από τα πρόσωπα των ημερών στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι είναι ο Λιβάι Γκαρσία. Ο 25χρονος επιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο είναι ο νούμερο 1 στόχος της Λανς για την επιθετικής της γραμμή. 

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφου Σεμπαστιέν Ντενίς του «footmercato», ο οποίος αναφέρει πως η γαλλική ομάδα ενδιαφέρεται ακόμη για την απόκτηση του 25χρονου ποδοσφαιριστή, παρά την «πολυπλοκότητα της υπόθεσης», όπως συμπληρώνει.

Η ΑΕΚ φυσικά δεν πρόκειται να ρίξει τις απαιτήσεις της, με τον Λιβάι Γκαρσία να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με την Ένωση και στα ευρωπαϊκά ματς που έρχονται με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ για τα προκριματικά του Champions League.

Η ΑΕΚ έχει ήδη απορρίψει την πρόταση των 21,5 εκατ. ευρώ της Λανς για τον Λιβάι Γκαρσία με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να έχει μεταφέρει στον ποδοσφαιριστή την επιθυμία να του ανανεώσει το συμβόλαιο με αποδοχές που θα φτάνουν το 1 εκατ. ευρώ ετησίως.

Εξυπακούεται πως ο Γκαρσία έχει στο μυαλό του την πρόκληση ενός πολύ καλύτερου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Ειδικά από την στιγμή που βλέπει πως ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες τοπ πρωταθλημάτων. 

Είναι όμως 26χρονών και ξέρει πως είναι ακόμα στην διαδικασία της ποδοσφαιρικής εκτόξευσης. Όπως η ΑΕΚ επενδύει στην παρουσία του Γκαρσία καταρχάς στα ευρωπαϊκά προκριματικά, σ' αυτό το σκεπτικό και στην ίδια... γραμμή είναι και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. 

Η ΑΕΚ θα ψάξει ευρωπρόκριση, με ενδεκάδα που πήρε νταμπλ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

09:35 - 29.07.2023

Η ΑΕΚ θα ψάξει ευρωπρόκριση, με ενδεκάδα που πήρε νταμπλ

Δεν θα είναι ίδια η ομάδα της ΑΕΚ που θα μπει βαθιά στη σεζόν από τον Σεπτέμβρη, αλλά ο Αλμέιδα για τις ευρωπαϊκές μάχες του Αυγούστου έκανε μια συνειδητή και ποδοσφαιρικά λογική επιλογή. Γράφει ο Κώστας Τσίλης.

Υπενθυμίζεται πως το όνομα του Λιβάι Γκαρσία έχει συνδεθεί με ουκ ολίγες ομάδες, με τα σενάρια τις τελευταίες μέρες να τον συνδέουν με ομάδες όπως η Σέλτικ και η Λιόν. Μάλιστα, η πρώτη φαίνεται να αδυνατεί να ικανοποιήσει τα οικονομικά «θέλω» της ΑΕΚ και ως εκ τούτου αποχωρεί σιγά - σιγά από την κούρσα της διεκδίκησης, στην οποία φαίνεται πως βρίσκονται συνολικά 14 ομάδες.