Τσίτα τα «γκάζια» από τον Αλμέιδα στα Σπάτα

Αλμέιδα

i

Ματίας Αλμέιδα/©intime

Τσίτα τα «γκάζια» από τον Αλμέιδα στα Σπάτα

Κώστας Τσίλης 17:46 - 01.01.2024 / Ανανεώθηκε: 17:47 - 01.01.2024

Σε φουλ ένταση οι προπονήσεις της ΑΕΚ στα Σπάτα και με κορμιά να... πέφτουν σ' όλες τις ασκήσεις, προκειμένου να μπει η ομάδα έτοιμη στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της

Εξυπακούεται πως ο πρώτος που "πάγωσε" όταν είδε τι προκάλεσε (εννοείται χωρίς καμία πρόθεση) το δυνατό μαρκάρισμα στο γόνατο του Ντομαγκόι Βίντα, ήταν ο Ματίας Αλμέιδα. Άλλωστε είναι πολύ πρόσφατο αυτό που είχε συμβεί με τον Ορμπελίν Πινέδα. 

Από την άλλη μεριά, όλο αυτό φανερώνει και την ένταση που υπάρχει στις προπονήσεις αυτές τις μέρες. Και είναι κάτι που ο Αργεντινός τεχνικός το τροφοδοτεί. 

Μπορεί για όλο τον υπόλοιπο κόσμο, οι μέρες να είναι ακόμα γιορτινές. Για τους παίκτες της ΑΕΚ όμως, ξεκινά σε δυο μέρες ένας αγωνιστικός Γολγοθάς με συνεχόμενα κρίσιμα και απαιτητικά παιχνίδια για το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Ως εκ τούτου ο Αλμέιδα θέλει να είναι... τσίτα τα γκάζια στην δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις. 

Θέλει από τους ποδοσφαιριστές τους να βγάζουν ένταση στην δουλειά που κάνουν στις ασκήσεις, για να μπορούν να βγάλουν και ανάλογη ένταση μέσα στα παιχνίδια. Προφανώς αυτό δεν έχει να κάνει με τα σκληρά μαρκαρίσματα. Αλίμονο. Όμως είναι κομμάτι του παιχνιδιού. 

Ο Αλμέιδα φυσικά και δεν έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του ούτε για την παραμονή, ούτε για ανήμερα της Πρωτοχρονιάς. Κάτι λογικό από την στιγμή που η ΑΕΚ έχει την Τετάρτη ματς με τον Βόλο.

Τρόμαξαν στην ΑΕΚ με Βίντα: H σοκαριστική φωτογραφία που ανέβασε η σύζυγός του και οι καθησυχαστικές εκτιμήσεις για την κατάστασή του
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:39 - 31.12.2023

Τρόμαξαν στην ΑΕΚ με Βίντα: H σοκαριστική φωτογραφία που ανέβασε η σύζυγός του και οι καθησυχαστικές εκτιμήσεις για την κατάστασή του

Οι δυνατές σε ένταση προπονήσεις της ΑΕΚ στα Σπάτα έφεραν έναν τραυματισμό του Βίντα που παραλίγο να έμοιαζε μ' αυτόν του Πινέδα όμως ευτυχώς είναι πιο ελαφρύς - Έγιναν ράμματα και εκτιμάται πως δεν είναι κάτι σοβαρό

 Ωστόσο μετά την χθεσινή πρωινή προπόνηση, την σημερινή την έβαλε το απόγευμα, ώστε να έχουν σχεδόν μια ολόκληρη μέρα οι παίκτες του να την περάσουν με την οικογένεια τους και κυρίως να έχουν την δυνατότητα να ξενυχτήσουν λίγο παραπάνω την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, χωρίς να χρειάζεται να ξυπνήσουν πρωί για να πάνε στα Σπάτα. Πάντως το απόγευμα υπάρχει κανονικά δουλειά.