«Ετοιμοπόλεμος» και ο Πόνσε στην ΑΕΚ

Εζέκιελ Πόνσε

i

©Intime

«Ετοιμοπόλεμος» και ο Πόνσε στην ΑΕΚ

Κώστας Τσίλης 13:18 - 31.12.2023 / Ανανεώθηκε: 13:20 - 31.12.2023

Στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης της ΑΕΚ μπήκε από σήμερα και ο Πόνσε και τέθηκε στην διάθεση του Αλμέιδα, το ίδιο και ο Γιόνσον που είχε ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού

Συνεχίζει... ακάθεκτα ο Ματίας Αλμέιδα να σβήνει ονόματα από το ιατρικό δελτίο και το απουσιολόγιο της ΑΕΚ. Σήμερα ήταν η σειρά του Έκι Πόνσε. Ο Αργεντινός φορ είχε ταλαιπωρηθεί από θλάση και είχε χάσει μια σειρά από σημαντικά ματς της Ένωσης. Ξεπέρασε το πρόβλημα και μπήκε πλέον κανονικά σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων στα Σπάτα. 

Αυτό φυσικά σημαίνει πως και ο Πόνσε, θα είναι στην διάθεση του Αλμέιδα για το ματς της Τετάρτης με τον Βόλο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Όπως άλλωστε ισχύει και για τον Άμραμπατ και για τον Πινέδα και για τον Κάλενς και για τον Πισάρο αλλά και για τον Στάνκοβιτς. Όλοι τους έχουν επιστρέψει αυτές τις μέρες στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης της ΑΕΚ. 

Το ίδιο ισχύει και για τον Γενς Γιόνσον. Ο Δανός χαφ είχε έναν μικροτραυματισμό στο ματς με τον Πανσερραϊκό πριν από τα Χριστούγεννα. Γι αυτό και είχε αντικατασταθεί στο ημίχρονο. Όμως το ξεπέρασε, σήμερα προπονήθηκε κανονικά μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και έχει τεθεί και αυτός στην διάθεση του Αλμέιδα. Ακόμα και για το παιχνίδι της Τετάρτης. 

Πλέον αυτό που περιμένει ο Αργεντινός τεχνικός, είναι και την επιστροφή του Τζιμπρίλ Σιντιμπέ. Κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει ακόμα και σε κάποια από τις δυο προπονήσεις που απομένουν, πριν από το ματς της Τετάρτης με τον Βόλο. Άλλωστε οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ πηγαίνουν ασταμάτητα με προπονήσεις και θα κάνουν και ανήμερα Πρωτοχρονιάς δουλειά στα Σπάτα.