Έτοιμος και ο Στάνκοβιτς στην ΑΕΚ

Τσίτσαν Στάνκοβιτς

i

©Intime

Έτοιμος και ο Στάνκοβιτς στην ΑΕΚ

Κώστας Τσίλης 14:08 - 30.12.2023 / Ανανεώθηκε: 14:09 - 30.12.2023

Ο Στάνκοβιτς μπήκε σήμερα στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης και πλέον "φορτσάρει" για να μπορέσει να επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Βόλο την Τετάρτη.

Κάθε φορά που ο Ματίας Αλμέιδα σβήνει ένα όνομα από το ιατρικό δελτίο και το απουσιολόγιο της ΑΕΚ, φυσικά και χαμογελά πλατιά. 

Απλώς υπάρχουν και κάποιες επιστροφές που έχουν και μια ξεχωριστή βαρύτητα. Όπως για παράδειγμα αυτή του Τσίτσαν Στάνκοβιτς, με δεδομένα όλα όσα έχουν συμβεί στο αγωνιστικό κομμάτι πριν από τις γιορτές. Ο Αυστριακός τερματοφύλακας από σήμερα μπήκε ξανά σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων. 

Η ΑΕΚ ψάχνει στην αγορά για αριστερό μπακ, αλλά ο Αλμέιδα δεν έχει «κάψει» την λύση Πήλιου
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:43 - 30.12.2023

Η ΑΕΚ ψάχνει στην αγορά για αριστερό μπακ, αλλά ο Αλμέιδα δεν έχει «κάψει» την λύση Πήλιου

Έχει βγει η ΑΕΚ στην χειμερινή αγορά και "τσεκάρει" περιπτώσεις για το αριστερό άκρο της άμυνας, όμως στο μυαλό του Ματίας Αλμέιδα παραμένει ως εναλλακτική λύση ο Πήλιος.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως θα φορτσάρει στην δουλειά που θα κάνει στα Σπάτα, προκειμένου να προλάβει να είναι έτοιμος και να επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια της ΑΕΚ ακόμα και στο ματς της Τετάρτης με τον Βόλο. Κάτι που όπως είχατε διαβάσει στο Sportal.gr, ήταν και η εκτίμηση που υπήρχε από την πορεία της κατάστασής του. Έχει μείνει εκτός δράσης για σημαντικό διάστημα ο Στάνκοβιτς. Όμως για τους τερματοφύλακες είναι σχετικά πιο εύκολο να κερδίσουν γρήγορα το έδαφος από τις χαμένες προπονήσεις. 

Προφανώς και ο Αλμέιδα δεν πετάει κανέναν ποδοσφαιριστή του στον "Καιάδα" όσο σοβαρό λάθος και αν έχει κάνει. Ωστόσο ο Αργεντινός τεχνικός ξέρει καλά, πως μετά τα παιχνίδια στο Άμστερνταμ αλλά κυρίως στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό, είναι καλό και για την ΑΕΚ αλλά και για τον Αθανασιάδη, να υπάρξει η δυνατότητα να γίνει η αλλαγή κάτω από τα δοκάρια της ομάδας. Ενώ αν καταφέρει ο Στάνκοβιτς και παίξει με τον Βόλο, θα αποκτήσει και ακόμα καλύτερο αγωνιστικό ενόψει των συνεχόμενων κρίσιμων παιχνιδιών.