Δυο ακόμα σημαντικές εκκρεμότητες για τον Αλμέιδα, θα κλείσουν άμεσα
i

Σιντιμπέ και Πόνσε/©intime

Δυο ακόμα σημαντικές εκκρεμότητες για τον Αλμέιδα, θα κλείσουν άμεσα

Κώστας Τσίλης 20:26 - 30.12.2023 / Ανανεώθηκε: 20:26 - 30.12.2023

Μια σειρά από επιστροφές στην αγωνιστικές δράση κατέγραψε αυτή την εβδομάδα ο τεχνικός της ΑΕΚ αλλά περιμένει άμεσα την επιστροφή και του Σιντιμπέ με τον Πόνσε

Αυτή η εβδομάδα που τελειώνει αύριο, μπορεί σίγουρα να χαρακτηριστεί ως μια πολύ καλή για τον Ματίας Αλμέιδα. Έσβηνε συνεχώς και επί καθημερινής βάσης, ονόματα από το απουσιολόγιο της ΑΕΚ. Πρώτα ήταν ο Άμραμπατ, μετά ακολούθησε ο Πινέδα, στη συνέχεια ήταν η σειρά του Κάλενς και του Πισάρο και σήμερα ήταν ο Στάνκοβιτς που μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς δουλειάς. Και όλοι τους υπολογίζονται ακόμα και για το ματς της Τετάρτης με τον Βόλο. 

Έτοιμος και ο Στάνκοβιτς στην ΑΕΚ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:08 - 30.12.2023

Έτοιμος και ο Στάνκοβιτς στην ΑΕΚ

Ο Στάνκοβιτς μπήκε σήμερα στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης και πλέον "φορτσάρει" για να μπορέσει να επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Βόλο την Τετάρτη.

Πλέον το βλέμμα του Αλμέιδα έχει στραφεί στις περιπτώσεις του Τζιμπρίλ Σιντιμπέ και του Έκι Πόνσε. Αμφότεροι ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμό. Όμως η κατάσταση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και είναι αμφότεροι πολύ κοντά στην επιστροφή τους. Μέσα στις επόμενες τρεις προπονήσεις περιμένει ο Αργεντινός τεχνικός και τον Αργεντινό φορ και τον Γάλλο μπακ. 

Κάτι που φυσικά έχει τεράστια σημασία. Όχι μόνο διότι θα μειωθεί ακόμα περισσότερο το απουσιολόγιο, αλλά διότι θα προστεθούν ακόμα δυο σημαντικές αγωνιστικές επιλογές στην λίστα του Αλμέιδα, ενόψει συνεχόμενων κρίσιμων παιχνιδιών. Ειδικά μάλιστα από την στιγμή, που ο Σιντιμπέ υπολογίζεται ως μια από τις εναλλακτικές λύσεις, για να καλυφθεί το κενό που θα αφήσουν ο Χατζισαφί και ο Μοχαμάντι στο αριστερό άκρο της άμυνας. 

Προφανώς και το πότε θα μπορέσει ο Αλμέιδα να υπολογίζει ξανά και τον Γάλλο μπακ και τον Πόνσε, θα εξαρτηθεί από το πότε θα μπουν ξανά σε φουλ ρυθμούς δουλειάς. Εκτιμάται πως αυτό μπορεί να γίνει πριν από το ματς της Τετάρτης με τον Βόλο. Επομένως αν αυτό επιβεβαιωθεί, δεν αποκλείεται ακόμα και σ' αυτό το παιχνίδι να συμπεριληφθούν στην αποστολή, προκειμένου να πάρουν κάποιο χρόνο συμμετοχής.