ΑΕΚ: Προς επιστροφή στα Σπάτα και ο Μπότος
i

Φοίβος Μπότος/©intime

ΑΕΚ: Προς επιστροφή στα Σπάτα και ο Μπότος

Κώστας Τσίλης 14:15 - 16.01.2023 / Ανανεώθηκε: 14:17 - 16.01.2023

Τον δρόμο της επιστροφής στην ΑΕΚ παίρνει και ο Μπότος, καθώς πάει προς διακοπή ο δανεισμός του στην Σέριφ

Μπορεί ο Φοίβος Μπότος να ξεκίνησε καλά την περιπέτεια του στην Σέριφ, με συμμετοχές και γκολ, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Και πλέον το πιθανότερο είναι πως ο δανεισμός του θα κοπεί άμεσα και ο παίκτης θα επιστρέψει στην ΑΕΚ. Ακόμα και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να οριστικοποιηθεί η επιστροφή και κατόπιν θα αποφασίσει ο Ματίας Αλμέιδα για το μέλλον του Μπότου. 

Τον 23χρονο μέσο τον ξέρει ο Αργεντινός τεχνικός καθώς είχε συμμετάσχει το περασμένο καλοκαίρι στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ΑΕΚ στην Ολλανδία. Ωστόσο κρίθηκε πως ήταν προτιμότερο να παραχωρηθεί δανεικός στην Σέριφ. Έκανε δέκα ματς, επτά στο πρωτάθλημα και τρία στην Ευρώπη, όμως το τελευταίο διάστημα δεν αγωνίζεται σχεδόν καθόλου. 

Η ΑΕΚ προκαλεί ποδοσφαιρικό τρόμο στη Νέα Φιλαδέλφεια
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

23:57 - 15.01.2023

Η ΑΕΚ προκαλεί ποδοσφαιρικό τρόμο στη Νέα Φιλαδέλφεια

Αυτό που έκανε η ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό, ήταν το αποκορύφωμα αυτού που έχει δείξει πως μπορεί να πετύχει μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια και που είναι να τρομοκρατεί ποδοσφαιρικά τον αντίπαλο. Γράφει ο Κώστας Τσίλης

Προφανώς είναι και επιθυμία του ίδιου του παίκτη να επιστρέψει στην ΑΕΚ. Βεβαίως όπως και στην περίπτωση του Λάτσι, έτσι και με τον Μπότο είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρει θέση στο rotaton του Αλμέιδα. Ειδικά στην γεμάτη ποιότητα μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας. Επομένως είτε θα εξεταστεί θέμα νέου δανεισμού ή θα αξιοποιηθεί και για την περίπτωση του η ΑΕΚ Β.