Η Τίγκρε θέλει τον Αραούχο

Αραούχο

i

© intime

Η Τίγκρε θέλει τον Αραούχο

Πάνος Κορομηλάς 18:08 - 17.02.2024 / Ανανεώθηκε: 18:11 - 17.02.2024

Οι Αργεντίνοι ισχυρίζονται ότι ο επιθετικός της ΑΕΚ, Σέρχιο Αραούχο, προτάθηκε στην Τίγκρε, αλλά δεν φαίνεται να υπάρχουν πολλές πιθανότητες να προχωρήσει η εν λόγω υπόθεση.

Την περίπτωση του Σέρχιο Αραούχο, του οποίου το συμβόλαιο με την ΑΕΚ φτάνει στο τέλος του το ερχόμενο καλοκαίρι, φέρεται να εξετάζει η Τίγκρε!

Σύμφωνα με την εκπομπή «Tigre de mi vida» στο FM El Talar 104.5, ο επιθετικός της Ένωσης βρίσκεται στο στόχαστρο της μεξικανικής ομάδας. 

«Η Τίγκρε που την περσινή σεζόν τερμάτισε στην 16η θέση της Primera Division στην Αργεντινή σε σύνολο 28 ομάδων με 34 βαθμούς σε 27 ματς και απολογισμό 9-7-11 με 27-29 γκολ, αναζητεί επιθετικούς για να παλέψει για την παραμονή της στην κατηγορία και ένα από τα ονόματα που της έχουν προταθεί, είναι αυτό του Σέρχιο Αραούχο», αναφέρεται στο ε λόγω ρεπορτάζ.

Βέβαια, στο ίδιο ρεπορτάζ σημειώνεται ότι η περίπτωση του είναι πολύ δύσκολη, καθώς ο «Τσίνο» θέλει είτε ΑΕΚ είτε Λας Πάλμας λόγω της κόρης του, ενώ τονίστηκε πως μπορεί να προκύψει μεγάλη πρόταση από την Αραβία. «Είναι πολύ καλός παίκτης με μεγάλο κασέ και οι πιθανότητες για την Τίγκρε είναι λίγες», ισχυρίστηκαν οι Αργεντίνοι.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως ο Σέρχιο Αραούχο έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τη φανέλα της Τίγκρε. Συγκεκριμένα, έπαιξε εκεί τη σεζόν 2013-2014, μετρώντας 23 συμμετοχές και 4 γκολ.