«Σβήνουν» οι ελπίδες να προλάβει το ντέρμπι ο Γκαρσία, το «παλεύει» ο Μουκουντί
i

Λιβάι Γκαρσία, Αρόλντ Μουκουντί/©intime

«Σβήνουν» οι ελπίδες να προλάβει το ντέρμπι ο Γκαρσία, το «παλεύει» ο Μουκουντί

Κώστας Τσίλης 17:10 - 17.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:17 - 17.03.2023

Ο Γκαρσία δεν προπονήθηκε ούτε και σήμερα και πλέον είναι σχεδόν μηδενικές οι ελπίδες να προλάβει το κυριακάτικο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, ενώ αύριο θα είναι η κρίσιμη μέρα για Μουκουντί

Από την στιγμή που προέκυψε στο ξεκίνημα της εβδομάδας ξανά πρόβλημα με τον Λιβάι Γκαρσία οι πιθανότητες να προλάβει το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή, ήταν λιγοστές. Και έγινε σχεδόν μηδενικές, από την στιγμή που ούτε και σήμερα ο πρώτος σκόρερ της Ένωσης κατάφερε να ανεβάσει ρυθμούς και να μπει σε φουλ πρόγραμμα δουλειάς στα Σπάτα. 

Φυσικά υπάρχει και η αυριανή τελευταία προπόνηση πριν από το ντέρμπι. Όμως έτσι κι αλλιώς μοιάζει δύσκολο έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, να μπει αύριο κανονικά στο πρόγραμμα της δουλειάς ο Γκαρσία. Προφανώς και ο ίδιος ο Λιβάι δεν θέλει με τίποτα να χάσει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όπως δεν ήθελε να χάσει και την προηγούμενη Κυριακή το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο πρακτικά δεν φαίνεται να υπάρχουν ελπίδες να τα καταφέρει. 

Οι μηδενικές πιθανότητες του Λιβάι υποχρεώνουν τον Αλμέιδα να ποντάρει σε μια άτυπη κούρσα για τρεις
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:50 - 17.03.2023

Οι μηδενικές πιθανότητες του Λιβάι υποχρεώνουν τον Αλμέιδα να ποντάρει σε μια άτυπη κούρσα για τρεις

Ο Γκαρσία έχει σχεδόν μηδενικές πιθανότητες να προλάβει να μπει ενδεκάδα στο κυριακάτικο (19/3, 21:30) ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό και ο Αλμέιδα θα πρέπει να ψάξει ξανά για σέντερ φορ ανάμεσα σε τρεις... υποψηφιότητες.

Αντίθετα ο Αρολντ Μουκουντί που επίσης έχει ένα πρόβλημα τραυματισμού, το "παλεύει" προκειμένου να μπορέσει να παίξει κανονικά στο ντέρμπι της Κυριακής. Σήμερα έβγαλε ένα κομμάτι του προγράμματος της προπόνησης. Και η κρίσιμη μέρα για τον Καμερουνέζο κεντρικό αμυντικό, είναι η αυριανή. Αν καταφέρει να ανεβάσει στροφές και να προπονηθεί κανονικά, τότε θα βρίσκεται και στην αποστολή και στην ενδεκάδα του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.