Σε απολογία από τη ΔΕΑΒ ο Αλμέιδα - Κλήθηκε και ο ΠΑΟΚ για το πανό στην Τούμπα

Σε απολογία από τη ΔΕΑΒ ο Αλμέιδα - Κλήθηκε και ο ΠΑΟΚ για το πανό στην Τούμπα

Γιώργος Σακελλαρίου 16:36 - 30.04.2024 / Ανανεώθηκε: 17:17 - 17.05.2024

Η ΔΕΑΒ κάλεσε τον τεχνικό της ΑΕΚ Ματίας Αλμέιδα σε απολογία για τη συμπεριφορά του στο φινάλε του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς θ' απολογηθούν για το πανό.

Κίνδυνος τιμωρίας για τον Ματίας Αλμέιδα.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ κλήθηκε σε απολογία από τη ΔΕΑΒ σύμφωνα με το άρθρο 9. Στο συγκεκριμένο άρθρο προβλέπεται πρόστιμο, ενώ υπάρχει στην κλήση η φράση «το φαινόμενο βίας που "φέρεται" να έλαβε χώρα».

Ο Αργεντινός προπονητής θυμίζουμε ότι στο φινάλε του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την περασμένη Κυριακή, ήταν σ' έξαλλη κατάσταση, ασυγκράτητος και έπιασε έναν άνθρωπο από τον λαιμό.

Ο ίδιος στις δηλώσεις του ζήτησε συγγνώμη, ωστόσο, η συμπεριφορά του προκάλεσε την αντίδραση της ΔΕΑΒ, η οποία τον κάλεσε σε απολογία. Το πρωί της Μεγάλης Τρίτης να τονίσουμε ότι υπήρξε κι εξώδικο του Ολυμπιακού σε ποδοσφαιρικό εισαγγελέα και ΕΠΟ, γιατί δεν είχε κληθεί σε απολογία ο Αλμέιδα.

Εξώδικο Ολυμπιακού σε ποδοσφαιρικό εισαγγελέα και ΕΠΟ για τον Αλμέιδα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:27 - 30.04.2024

Εξώδικο Ολυμπιακού σε ποδοσφαιρικό εισαγγελέα και ΕΠΟ για τον Αλμέιδα

Με εξώδικο προς την ΕΠΟ, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Αλέξης Κούγιας, καλεί τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα να καλέσει σε απολογία τον Ματίας Αλμέιδα για την συμπεριφορά του μετά το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Στο δελτίο της ΔΕΑΒ αναφέρεται: «Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) ανακοινώνει ότι:

1. Καλεί σε ακρόαση την Τετάρτη 8/5/2024 τον MATIAS JESUS ALMEYDA, προπονητή της ΠΑΕ ΑΕΚ, προκειμένου να εκφράσει τις απόψεις του αναφορικά με φαινόμενο βίας που σχετίζεται με τον αθλητισμό, το οποίο φέρεται ότι έλαβε χώρα εκ μέρους του εντός του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου «Τούμπας» Θεσσαλονίκης, αμέσως μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ – ΠΑΕ ΑΕΚ στις 28-4-2024 για τα Play Offs του πρωταθλήματος της Super League 1 2023/2024.

Εφαρμογή του άρθρου 9 του ν.5085/2024.

Ο ΠΑΟΚ για το πανό

Σε απολογία, ωστόσο, κλήθηκε και ο ΠΑΟΚ για το πανό που αναρτήθηκε από τους οπαδούς του στο πρόσφατο ντέρμπι και είχε ως αποτέλεσμα να καθυστερήσει η έναρξη του αγώνα για λίγα λεπτά, αφού η Ένωση αντέδρασε και ζήτησε να κατέβει το πανό. Οι Θεσσαλονικείς θυμίζουμε ότι έχουν μπροστά τους δύο ντέρμπι στην Τούμπα με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

«2. Καλεί σε ακρόαση την Τετάρτη 8/5/2024 την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προκειμένου να εκφράσει τις απόψεις της αναφορικά με ανάρτηση πανό κατά την διάρκεια του αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ – ΠΑΕ ΑΕΚ που διεξήχθη στο γήπεδο «Τούμπας» Θεσσαλονίκης στις 28-4-2024, για τα Play Offs του πρωταθλήματος της Super League 1 2023/2024, με περιεχόμενο «ΜΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ… ΕΝΑΣ ΤΙΓΡΗΣ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΣ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ» - «ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΑΔΕΛΦΟΚΤΟΝΟΙ».

Εφαρμογή του άρθρου 14 του ν.5085/2024».

Συγκλονίζει ο Αλμέιδα στην αυτοβιογραφία του: «Είχα σοβαρά προβλήματα με το αλκοόλ, νόμιζα θα πεθάνω»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:32 - 30.04.2024

Συγκλονίζει ο Αλμέιδα στην αυτοβιογραφία του: «Είχα σοβαρά προβλήματα με το αλκοόλ, νόμιζα θα πεθάνω»

Στην εισαγωγή της αυτοβιογραφίας του ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα αναφέρθηκε στο θέμα που αντιμετώπισε με το αλκοόλ και το οποίο τον έφερε δύο φορές σε κατάσταση να αισθάνεται πως θα πεθάνει.

«3. Καλεί σε ακρόαση την Τετάρτη 8/5/2024 τον HYSA ORJEN, ποδοσφαιριστή της ομάδας «ΠΑΤΡΑ 2005 ΑΕ», προκειμένου να εκφράσει τις απόψεις του αναφορικά με φαινόμενο βίας που σχετίζεται με τον αθλητισμό, που φέρεται ότι έλαβε χώρα εκ μέρους του (γρονθοκόπηση διαιτητή ο οποίος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο), εντός του αγωνιστικού χώρου, κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα στις 28-4-2024 μεταξύ των σωματείων «ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΑΤΡΩΝ – ΠΑΤΡΑ 2005 ΑΕ» για τα Play Offs Β΄ Ομίλου – Β΄ Κατηγορίας του πρωταθλήματος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας, αγωνιστικής περιόδου 2023/2024.

Εφαρμογή του άρθρου 9 του ν.5085/2024».