Παναιτωλικός και Πετράκης συνεχίζουν μαζί για ακόμα έναν χρόνο

Γιάννης Πετράκης

i

©intime

Παναιτωλικός και Πετράκης συνεχίζουν μαζί για ακόμα έναν χρόνο

Δημήτρης Χούπης 14:06 - 17.05.2024 / Ανανεώθηκε: 07:53 - 29.05.2024

Ο Παναιτωλικός έκανε γνωστό ότι ο Γιάννης Πετράκης θα συνεχίσει στην ομάδα του Αγρινίου για ακόμα έναν χρόνο.

Παναιτωλικός και Γιάννης Πετράκης συνεχίζουν μαζί.

Η ομάδα του Αγρινίου έκανε γνωστό ότι ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Έλληνα προπονητή για ακόμα έναν χρόνο, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Οι Αγρινιώτες απέκτησαν τον Πετράκη τον περασμένο Οκτώβρη, με στόχο να τον κρατήσει στην κατηγορία, κάτι που κατάφερε, μιας και ΠΑΣ Γιάννινα και Κηφισιά είναι οι δύο ομάδες που υποβιβάστηκαν από τη Stoiximan Superleague.

Κάπως έτσι ως επιβράβευση η διοίκηση της ομάδας του ανανέωσε το συμβόλαιο για ακόμα μία σεζόν. «Ο Γιάννης Πετράκης θα συνεχίσει να κρατάει το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας του Παναιτωλικού & την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Η επιτυχημένη συνεργασία που άρχισε τον περασμένο Οκτώβριο, επεκτάθηκε με την υπογραφή νέου συμβολαίου έως τον Ιούνιο του 2025», έγραφε η ανάρτηση του Παναιτωλικού.

Ενόψει του σχεδιασμού για τη νέα χρονιά η ομάδα του Αγρινίου έχει ήδη ανανεώσει τον Σεμπάστιαν Μλάντεν, ενώ την ίδια ώρα ο Γιάννης Πετράκης έχει φέρει δύο παίκτες στο Αγρίνιο για δοκιμαστικά.

Ο λόγος γίνεται για τον Λεόν Πιερτζιακόμι και τον Γιώργο Αγαπάκη. Οι δύο παίκτες αγωνίζονται στον Αλμυρό και ο Έλληνας προπονητής τους είδε στον τελικό της ΕΠΣΗ με αντίπαλο τον ΠΟΑ. Αφού τελείωσε το παιχνίδι, πήγε στους ανθρώπους της ομάδας και εξέφρασε την επιθυμία του να τους φέρει στο Αγρίνιο για δοκιμαστικό.