Ανακοίνωσε τον Κόντη ο Παναθηναϊκός

Ανακοίνωσε τον Κόντη ο Παναθηναϊκός

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:22 - 17.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:12 - 29.05.2024

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Χρήστο Κόντη, ο οποίος θα καθοδηγήσει τους «πράσινους» στα δύο τελευταία ματς της σεζόν.

Ο Χρήστος Κόντης είναι και με τη βούλα ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, καθώς η «πράσινη» ΠΑΕ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον 49χρονο τεχνικό, μετά το «διαζύγιο» με τον Φατίχ Τερίμ.

Ο Χρήστος Κόντης, ο οποίος βρέθηκε στο πλευρό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο Τριφύλλι για 2,5 χρόνια, θα διαδεχτεί τον Φατίχ Τερίμ στον πάγκο της ομάδας και θα οδηγήσει την ομάδα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson με τον Άρη.

Βοηθός του Κόντη θα είναι ο παλαίμαχος μέσος του Τριφυλλιού, Αλέξανδρος Τζιόλης και υπεύθυνος φυσικής κατάστασης ο Ευθύμης Κυπριανού. Ο Κυπριανού έχει εργαστεί στον ΟΦΗ, την Ομόνοια και στους Χιούστον Ντάιναμο του MLS.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Χρήστο Κόντη, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Χρήστος Κόντης γεννήθηκε στις 13 Μαΐου 1975 στην Αθήνα. Η ποδοσφαιρική ενασχόληση του ξεκίνησε στον Εθνικό, συνεχίστηκε σε Πανιώνιο, Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ολοκληρώθηκε στην Κύπρο στον ΑΠΟΕΛ.

Η αινιγματική ανάρτηση της κόρης του Τερίμ, Μερβέ μετά το «διαζύγιο» του Τούρκου προπονητή με τον Παναθηναϊκό
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:19 - 17.05.2024

Η αινιγματική ανάρτηση της κόρης του Τερίμ, Μερβέ μετά το «διαζύγιο» του Τούρκου προπονητή με τον Παναθηναϊκό

Η κόρη του Φατίχ Τερίμ, Μερβέ έκανε μία αινιγματική ανάρτηση στο instagram λίγες ώρες μετά τη λύση της συνεργασίας του πατέρα της με τον Παναθηναϊκό.

Σε ηλικία 36 ετών έγινε βοηθός προπονητή στον ΑΠΟΕΛ, ως άμεσος συνεργάτης του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Έμεινε μαζί του και στον επόμενο σταθμό, στην Αλ Νασρ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Τη σεζόν 2017-18 προσλήφθηκε ως βοηθός προπονητή στον Ολυμπιακό και στο φινάλε εκείνης της περιόδου ανέλαβε πρώτος προπονητής για ενάμισι μήνα».

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 4-1: Η «μαγκιά» του ΠΑΟΚ και το «φτου κι από την αρχή» για τον Παναθηναϊκό!
SPORTAL ORIGINALS

10:41 - 16.05.2024

TALKING POINTS: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 4-1: Η «μαγκιά» του ΠΑΟΚ και το «φτου κι από την αρχή» για τον Παναθηναϊκό!

Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης σ’ ένα ακόμα Talking Points, σχολιάζουν τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ και τον θρίαμβο του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό, που έφεραν και ανατροπή στην κούρσα του τίτλου της Stoiximan Super League, μια στροφή πριν το φινάλε!