«Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Κογιάδο»
i

© Photo by Pedro Salado/Quality Sport Images/Getty Images

«Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Κογιάδο»

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 19:09 - 31.07.2023 / Ανανεώθηκε: 19:28 - 31.07.2023

Οι Ισπανοί ισχυρίζονται πως η ΑΕΚ εξετάζει την περίπτωση του 24χρονου δεξιού εξτρέμ, Άλεξ Κογιάδο, που βγήκε από τη «Μασία» της Μπαρτσελόνα.

Τα τεστ τελειώσαν για την ΑΕΚ. Η Ένωση πήγε στην Τραπεζούντα την Κυριακή (30/7) για να δώσει το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας ή αλλιώς μια πρόβα τζενεράλε εν όψει της προκριματικής φάσης του Champions League, πανηγύρισε τη νίκη με 3-1, πραγματοποιώντας μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση και πλέον ετοιμάζεται για τις ευρωπαϊκές «μάχες» με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως έχει μπει κάποιο «στοπ» στον μεταγραφικό σχεδιασμό της. Παράλληλα με τη δουλειά που κάνουν οι «κιτρινόμαυροι» στο αγωνιστικό κομμάτι, ώστε να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση εν όψει των πρώτων επίσημων αγώνων της σεζόν, παραμένουν ανοιχτές και οι μεταγραφικές τους υποθέσεις.

Και οι Ισπανοί ισχυρίζονται ότι μια από αυτές αφορά τον Άλεξ Κογιάδο. Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της «AS» αναφέρει ότι ο Δικέφαλος, η Αντάλιασπορ και μία ομάδα από τη Σαουδική Αραβία είναι οι τρεις επιλογές που εξετάζει ο 24χρονος εξτρέμ, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας έξι ετών με την Μπέτις, αλλά θα αποχωρήσει από τους «βερδιμπλάνκος» ως δανεικός.

Ποιος είναι ο Άλεξ Κογιάδο

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός είναι προϊόν των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα. Τον Ιούλιο του 2021 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τους Καταλανούς, οι οποίοι αφού τον έδωσαν με τη μορφή δανεισμού αρχικά στη Γρανάδα και μετέπειτα στην Έλτσε, τον παραχώρησαν με κανονική μεταγραφή στην Μπέτις, κρατώντας 30% ποσοστό μεταπώλησης.

Την περασμένη σεζόν κατέγραψε 15 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Έλτσε, μετρώντας 1 γκολ και 1 ασίστ, ενώ συνολικά στην καριέρα του μετρά 25 γκολ και 14 ασίστ σε 139 εμφανίσεις.

Αμφίβολος ο Βίντα για την πρώτη ευρωπαϊκή «μάχη» της ΑΕΚ!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:47 - 31.07.2023

Αμφίβολος ο Βίντα για την πρώτη ευρωπαϊκή «μάχη» της ΑΕΚ!

Η συμμετοχή του Ντομαγκόι Βίντα στο πρώτο ματς της ΑΕΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τον γ' προκριματικό γύρο του Champions League είναι αμφίβολη λόγω του τραυματισμού που υπέστη στο φιλικό με την Τράμπζονσπορ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι το όνομα του είχε ακουστεί και για τον Ολυμπιακό, όμως τελικά δεν προχώρησε ποτέ η εν λόγω υπόθεση.