«Στο στόχαστρο της Ναντ ο Χατζισαφί»

Εχσάν Χατζισαφί

i

©Intime

«Στο στόχαστρο της Ναντ ο Χατζισαφί»

Κώστας Τόπας 13:56 - 02.03.2024

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «lecourriereuropeen», ο Εχσάν Χατζισαφί βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων.

Το συμβόλαιο του 34χρονου Ιρανού αμυντικού της ΑΕΚ ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και το μέλλον του στην Ένωση παραμένει ανοικτό. Πέρυσι περίπου τέτοια εποχή με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του ως αριστερό μπακ, ο Εχσάν Χατζισαφί κέρδισε ανανέωση συμβολαίου με τα «κιτρινόμαυρα» και τώρα πάει για κάτι αντίστοιχο ως... στόπερ.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «lecourriereuropeen», ο Εχσάν Χατζισαφί βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων. Συγκεκριμένα, η Ναντ ενδιαφέρεται για την περίπτωση του, με το δημοσίευμα να αναφέρει πως το προσεχές καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ και θα μπορούσε να ενταχθεί στη γαλλική ομάδα χωρίς αυτή να αποζημιώσει την ΑΕΚ. Ο Χατζισαφί είχε υπογράψει συμβόλαιο για 1+1 πέρυσι το καλοκαίρι και προφανώς γι’ αυτό αναφέρουν οι Γάλλοι πως τελειώνει η συνεργασία του με την Ένωση.

«Ο Χατζισαφί αναγνωρίζεται για την εμπειρία του και την ικανότητά του να βγάζει ακριβείς σέντρες, κάτι που προκαλεί το ενδιαφέρον του συλλόγου της Ναντ. Πόσο μάλλον που ο παίκτης είναι και διεθνής Ιρανός», υπογραμμίζει το σχετικό ρεπορτάζ.

«Σύμφωνα με πληροφορίες μας, αρκετοί άλλοι σύλλογοι θα ενδιαφερθούν για το προφίλ του Ιρανού αμυντικού, ιδιαίτερα από Βέλγιο και Πορτογαλία. Η Ναντ, λοιπόν, φαίνεται να έχει μια χρυσή ευκαιρία να ενισχύσει την αριστερή πλευρά της με έναν έμπειρο παίκτη χωρίς συμβόλαιο», αναφέρει στη συνέχεια το εν λόγω δημοσίευμα.

«Μένει τώρα να δούμε αν οι ιθύνοντες της Ναντ θα καταφέρουν να πείσουν τον Εχσάν Χατζάφι να ενταχθεί στη γαλλική Ligue 1. Ένα πράγμα είναι σίγουρο: η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος του 2024 υπόσχεται ήδη να είναι συναρπαστική για τους οπαδούς της ομάδας», τονίζεται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ματίας Αλμέιδα είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Χατζισαφί.

Εκεί που εξασφάλισε το 13ο της πρωτάθλημα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:48 - 02.03.2024

Εκεί που εξασφάλισε το 13ο της πρωτάθλημα

Με οδηγό την περυσινή εμφάνιση και τη νίκη που της έδωσε το πρωτάθλημα, η ΑΕΚ θα επιδιώξει το τρίποντο απέναντι στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (03/03, 19:30), ώστε να μπει στην διαδικασία των Play Offs, ως πρώτη στη βαθμολογία.

«Έχει συμβόλαιο αυτό τη στιγμή. Θέλω να περιμένω να τελειώσει αυτή η σεζόν. Να δω πώς θα τελειώσουμε. Γνωρίζουν οι παίκτες ότι είναι σε αυτόν τον ανταγωνισμό. Κάθε ένας που τελειώνει το συμβόλαιό του θα πρέπει να δείξει ότι αξίζει. Ο Χατζισαφί είναι μεγάλος επαγγελματίας, πολύ καλός παίκτης και εξαιρετικός συμπαίκτης. Αν είμαι εγώ εδώ, έχει πιθανότητες να συνεχίσει», είχε πει χαρακτηριστικά ο Αργεντινός τεχνικός της ΑΕΚ.