Το 48ωρο που θα κρίνει το ταξίδι του Αραούχο και του Γιόνσον στο Άμστερνταμ

Το 48ωρο που θα κρίνει το ταξίδι του Αραούχο και του Γιόνσον στο Άμστερνταμ

Κώστας Τσίλης 20:47 - 08.12.2023 / Ανανεώθηκε: 20:49 - 08.12.2023

Δυο είναι οι αγωνιστικές εκκρεμότητες που έχει ο Αλμέιδα ενόψει του ταξιδιού στην Ολλανδία για το ματς της ΑΕΚ με τον Άγιαξ και οι επόμενες δυο προπονήσεις θα ορίσουν τις... εξελίξεις.

Προπονήσεις και μάλιστα σε φουλ ένταση θα περιλαμβάνει για την ΑΕΚ το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου, αντί για δουλειά κυρίως στην τακτική το Σάββατο και ματς πρωταθλήματος στο Αγρίνιο την Κυριακή. 

Πάντως πρόκειται για δυο προπονήσεις που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο αγωνιστικό πλάνο του Ματίας Αλμέιδα, για τον «τελικό» της Πέμπτης στο Άμστερνταμ με αντίπαλο τον Άγιαξ. Ακόμα και για το ποιοι θα μπουν στο αεροπλάνο για την Ολλανδία την Τετάρτη το πρωί. 

Ο Σέρχιο Αραούχο και ο Γενς Γιόνσον έχουν μπει σε διαδικασία αντίστροφης μέτρησης για την επιστροφή τους στην αγωνιστική δράση. Ωστόσο δεν έχει εξασφαλιστεί ακόμα πως ο χρόνος που μεσολαβεί μέχρι και το ταξίδι στο Άμστερνταμ, θα είναι αρκετός προκειμένου οι δυο ποδοσφαιριστές να είναι απολύτως έτοιμοι για να ακολουθήσουν. Και αυτό είναι κάτι που θα φανεί επί της ουσίας, στις δυο επόμενες προπονήσεις. 

Αν ο Αραούχο ή ο Γιόνσον ή και οι δυο μαζί, καταφέρουν να ανεβάσουν ρυθμούς στην δουλειά μέσα στο Σαββατοκύριακο, τότε θα αυξήσουν κατακόρυφα της πιθανότητες να μπορέσουν να μπουν στην αποστολή για την «μάχη» στην Ολλανδία. Σε αντίθεση περίπτωση, οι πιθανότητες θα μειωθούν δραματικά. 

Κυρίως διότι πλέον θα απομένουν μόλις δυο μέρες προπονήσεων, πριν η ΑΕΚ ταξιδέψει στο Άμστερνταμ. Και ειδικά για ένα τέτοιο ματς, ο Αλμέιδα θέλει να έχει μαζί του παίκτες που θα είναι στο 100% της ετοιμότητάς τους.