ΑΕΚ: Θέλει αριστερό μπακ - Τα δεδομένα για Μοχαμάντι
i

Μίλαντ Μοχαμάντι/©ΙΝΤΙΜΕ

ΑΕΚ: Θέλει αριστερό μπακ - Τα δεδομένα για Μοχαμάντι

Κώστας Τσίλης 19:39 - 13.01.2023 / Ανανεώθηκε: 19:44 - 13.01.2023

Η Περσέπολις σύμφωνα με τους Ιρανούς θέλει να αποκτήσει τον Μοχαμάντι, αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που η ΑΕΚ κοιτάζει στην αγορά για αριστερό μπακ

Στην ΑΕΚ υπάρχει στο τραπέζι θέμα μεταγραφικής ενίσχυσης στην θέση του αριστερού μπακ. Υπήρχε ακόμα και πριν καν ξεκινήσει το Μουντιάλ. Αλλά μπήκε πολύ έντονα, όταν προέκυψε ο σοβαρός τραυματισμός του Μιλάντ Μοχαμάντι. Παρόλα αυτά, η μεταγραφική αναζήτηση της ΑΕΚ για την συγκεκριμένη θέση, δεν σχετίζεται με το μεταγραφικό σενάριο που προέκυψε από το Ιράν.

Σύμφωνα με το «persianfootball.com», η Περσέπολις κινείται για να αποκτήσει άμεσα από την ΑΕΚ τον Μοχαμάντι και μάλιστα με συμβόλαιο 18 μηνών. Για περισσότερους από έναν λόγους, πρόκειται για σενάριο που δεν μπορεί να έχει βάση. Πρώτον διότι ακόμα η επιστροφή του Ιρανού μπακ στην αγωνιστική δράση μετά από τον τραυματισμό του, αργεί. Και επομένως δύσκολα μια ομάδα θα κάνει μεταγραφή παίκτη που να είναι τραυματίας. 

Δεύτερον και ίσως κυριότερον, η ΑΕΚ δεν είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει τον Μοχαμάντι. Ο Ματίας Αλμέιδα υπολογίζει τον Ιρανό ακραίο μπακ στο αγωνιστικό του πλάνο. Και στην αγορά κοιτάζει για ενίσχυση στην συγκεκριμένη θέση, για να κάνει "δίδυμο" με τον Μοχαμάντι, καθώς το καλοκαίρι τελειώνει το συμβόλαιο του Χατζισαφί και δύσκολα θα ανανεωθεί. 

Μάλιστα αυτά τα δεδομένα, ουσιαστικά δίνουν στην ΑΕΚ και την πολυτέλεια να ψάξει στην αγορά γι αυτό που θέλει για την θέση του αριστερού μπακ, χωρίς βιασύνη και πίεση. Και αν δεν βρεθεί τελικά μια περίπτωση που να ταιριάζει ακριβώς στις επιθυμίες του Αλμέιδα, δεν αποκλείεται η μεταγραφή αριστερού μπακ, να πάει για το καλοκαίρι.