Το βίντεο της ΑΕΚ από τα ιστορικά εγκαίνια Μουσείου Προσφυγικού Ελληνισμού (vid)

Το βίντεο της ΑΕΚ από τα ιστορικά εγκαίνια Μουσείου Προσφυγικού Ελληνισμού (vid)

Κώστας Τόπας 13:02 - 19.11.2023 / Ανανεώθηκε: 13:26 - 19.11.2023

Δείτε σε βίντεο όλα όσα έγιναν κατά τα εγκαίνια του Μουσείου Προσφυγικού Ελληνισμού στο γήπεδο της ΑΕΚ.

Το Σάββατο (18/11) η οικογένεια της ΑΕΚ, εγκαινίασε το «Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού», το οποίο βρίσκεται στην OPAP Arena. Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης, Δημήτρης Μελισσανίδης, στην ομιλία που έκανε αναφέρθηκε σε κατάθεση ζωής και ονείρων, ενώ τόνισε πως θέλει αυτό το μουσείο να συμβολίζει στις επόμενος γενιές ιστορία αιώνων.

Οπως αναφέρει η ΠΑΕ ΑΕΚ:

Το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού που στεγάζεται στο νότιο κτίριο του γηπέδου της ΑΕΚ δεν είναι πια ένας διακαής πόθος της ομάδας μας και προσωπικά του διοικητικού της ηγέτη Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά πραγματικότητα!

Το μεσημέρι του Σαββάτου, σε μια λαμπρή εκδήλωση, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της «Κιβωτού της Ρωμιοσύνης», που μέσα της διαφυλάσσει, με στόχο να κρατήσει ζωντανές για πάντα, τις μνήμες από τις αλησμόνητες πατρίδες και τα βιώματα κάθε Έλληνα πρόσφυγα.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. κ. Γαβριήλ ευλόγησε το Μουσείο και στη συνέχεια ο Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κ. Ιωάννης Βρούτσης έκοψε την κορδέλα, με τους καλεσμένους να έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στην πρώτη ξενάγηση στους χώρους του.

Η κάμερα του ΑΕΚ TV ήταν εκεί και κατέγραψε στιγμές από την εκδήλωση…

🔴Sportal Sunday Live με ρεπορτάζ Big 5, προκριματικά Euro και πολύ μπάσκετ

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!