Στον πάγκο της Κροατίας ο Βίντα - Βασικός με τη Λευκορωσία ο Πάβλοβετς της Λαμίας

Ντομαγκόι Βίντα

i

©Intime

Στον πάγκο της Κροατίας ο Βίντα - Βασικός με τη Λευκορωσία ο Πάβλοβετς της Λαμίας

Κώστας Τσιακλής 18:47 - 18.11.2023 / Ανανεώθηκε: 18:57 - 18.11.2023

Ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ, Ντομαγκόι Βίντα, είναι στον πάγκο στην αναμέτρησης της Κροατίας με τη Λετονία. Από την άλλη ο Πάβλοβετς της Λαμίας είναι στη βασική ενδεκάδα της Λευκορωσίας στο ματς με την Ανδόρα.

«Ελληνικό» ενδιαφέρον έχουν οι αναμετρήσεις των προκριματικών του Euro 2024 που ξεκινάνε στις 19:00. 

Στον τέταρτο όμιλο η Λετονία υποδέχεται την Κροατία, με τους φιλοξενούμενους να θέλουν να εκμεταλλευτούν την ισοπαλία στο Αρμενία-Ουαλία και να περάσουν στη δεύτερη θέση του ομίλου με 13 βαθμούς. Αν αυτό συμβεί, τότε με νίκη την τελευταία αγωνιστική κόντρα στους Αρμένιους θα προκριθούν στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Όπως ήταν πιθανότατα γνωστό, ο Ντομαγκόι Βίντα της ΑΕΚ βρίσκεται στην αποστολή των Κροατών. Πάντως ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός δεν βρίσκεται στην ενδεκάδα για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση αφού έμεινε στον πάγκο. Το ματς επιλέχθηκαν να ξεκινήσουν στα στόπερ οι Μάρτιν Έρλιτς της Σασουόλο και ο Ζόσιπ Σούταλο του Άγιαξ (αντίπαλος της Ένωσης στο Europa League

Από εκεί και πέρα, φυσικά στην ενδεκάδα της Κροατίας βρίσκεται ο Λούκα Μόντριτς της Ρεάλ Μαδρίτης και ο Γιόσκο Γκβάρντιολ της Μάντσεστερ Σίτι.

 Η ενδεκάδα της Κροατίας αποτελείται από τους: Λιβάκοβιτς, Στάνισιτς, Σούταλο, Έρλιτς, Γκβάρντιολ, Κράμαριτς, Μπρόζοβιτς, Ιβάνουσετςμ Μάγιερ, Μπόυντιμιρ.

Βασικός για τη Λευκορωσία ο Πάβλοβετς της Λαμίας

Την ίδια ώρα στον 9ο όμιλο η Λευκορωσία φιλοξενεί την Ανδόρα σε ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι αφού οι δύο ομάδες βρίσκονται στις δύο τελευταίες θέσεις του ομίλου με έξι και δύο βαθμούς αντίστοιχα.

Στην αρχική ενδεκάδα της Λευκορωσίας πάντως βρίσκεται ο αριστερός μπακ της Λαμίας, Αλεξάνταρ Πάβλοβετς. Οι υπόλοιποι ενδεκαδάτοι των Λευκορώσων είναι οι: Ιγκνάτοβιτς, Κάρποβιτς, Παρκχομένκο, Βολκόβ, Κλίμοβιτς, Εμπόνγκ, Καπλένκο, Πετσένιν, Αντιλέφσκι, Μοροζόφ.