Οι τέσσερις παίκτες της Ελλάδας που έμειναν εκτός για τον αγώνα με τη Γαλλία

Πέτρος Μάνταλος

i

©intime

Οι τέσσερις παίκτες της Ελλάδας που έμειναν εκτός για τον αγώνα με τη Γαλλία

Δημήτρης Χούπης 12:50 - 18.11.2023 / Ανανεώθηκε: 13:04 - 18.11.2023

Χωρίς τέσσερις παίκτες θα αγωνιστεί η Ελλάδα κόντρα στη Γαλλία, με τους Τσιμίκα, Κουρμπέλη, και Μάνταλο να είναι εκτός λόγω καρτών, ενώ ο Μπάλντοκ έμεινε έξω για λόγους ξεκούρασης.

Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία το βράδυ της Τρίτης (21/11, 21:45) στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των προκριματικών του Euro 2024. Ωστόσο ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γκουστάβο Πογέτ, δεν θα έχει στη διάθεσή του τέσσερις παίκτες. 

Συγκεκριμένα ο Πέτρος Μάνταλος και ο Δημήτρης Κουρμπέλης είναι τιμωρημένοι, ενώ εκτός θα είναι κι ο Κώστας Τσιμίκας με τον Τζορτζ Μπάλντοκ. Ο μπακ της Λίβερπουλ έχει δύο κίτρινες κάρτες και δεν θέλει να ρισκάρει τη συμμετοχή του στα playoffs τον Μάρτιο. 

Ενώ την ίδια ώρα ο μπακ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ θα μείνει εκτός, για λόγους ξεκούρασης αφού προέρχεται από τραυματισμό. 

Δείπνο του Πογέτ στην ομάδα 

Οι παίκτες της Εθνικής έκαναν κανονικά σήμερα (18/110 προπόνηση στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, ενόψει του αγώνα με τη Γαλλία. Μετά το τέλος όμως οι παίκτες θα έχουν ελεύθερο πρόγραμμα. Το βράδυ ωστόσο θα βρεθούν εκτός ξενοδοχείου με τον Γκουστάβο Πογέτ, ο οποίος θα κάνει δείπνο σε όλη την αποστολή της Εθνικής με αφορμή τα πρόσφατα γενέθλιά του.