Ο εντυπωσιακός «καταρράκτης» ΑΕΚ (vid)

Ο εντυπωσιακός «καταρράκτης» ΑΕΚ (vid)

Κώστας Τσίλης 21:49 - 12.10.2023 / Ανανεώθηκε: 21:54 - 12.10.2023

Ολοκληρώθηκε και είναι εντυπωσιακή, η κατασκευή του "καταρράκτη" που γράφει "ΑΕΚ" μπροστά από την θύρα των επισήμων στην Opap Arena

Μπορεί να έχει συμπληρωθεί πλέον ένας ολόκληρος χρόνος από τότε που η ΑΕΚ επέστρεψε στο καινούργιο της σπίτι στη Νέα Φιλαδέλφεια. Όμως ο Δημήτρης Μελισσανίδης εξακολουθεί να προσθέτει πινελιές και εντός του νέου γηπέδου, αλλά και στο περιβάλλοντα χώρο. Τελευταία εξ αυτών, ο «καταρράκτης» που γράφει «ΑΕΚ». 

Έχει τοποθετηθεί ακριβώς απέναντι από την θύρα των επισήμων της Opap Arena, είναι μια κατασκευή επιβλητική με σύνθεση τρεχούμενων νερών και φωτισμού σε μαύρο φόντο και επιγραφή ΑΕΚ fc με ασημένια γράμματα. Και ειδικά τη νύχτα, είναι μια κατασκευή ιδιαίτερα εντυπωσιακή. 

Οι εργασίες ξεκίνησαν πριν από το ματς με τον Άγιαξ για το Europa League και ολοκληρώθηκαν αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα. Ήδη ο... "καταρράκτης" ΑΕΚ λειτουργεί κανονικά. Και μπορούν να το απολαύσουν οι οπαδοί της Ένωσης επί καθημερινής βάσης αλλά και στα ματς της Ένωσης. 

Δείτε βίντεο από το εντυπωσιακό συντριβάνι: