ΑΕΛ: Τέλος ο Παναγιώτης Γκουτσίδης
i

Παναγιώτης Γκουτσίδης/©Intime

ΑΕΛ: Τέλος ο Παναγιώτης Γκουτσίδης

Sportal newsroom 15:49 - 23.12.2022

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Παναγιώτη Γκουτσίδη.

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Παναγιώτη Γκουτσίδη. Ο Έλληνας τεχνικός είχε απολογισμό πέντε νικών και τριών ηττών σε οκτώ αγώνες τη φετινή σεζόν στη Super League 2.

Η ομάδα της Θεσσαλίας ηττήθηκε στα δύο πρόσφατα παιχνίδια της με τον Ηρακλή (2-0) και τον Πανσερραϊκό (2-1) μένοντας έναν βαθμό πίσω από την κορυφή. Η ΑΕΛ, μάλιστα, έχει αγώνα περισσότερο από τον ΠΑΟΚ Β' και την ομάδα των Σερρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόφασή της να τερματίσει τη συνεργασία με τον προπονητή Παναγιώτη Γκουτσίδη. Οι λόγοι αυτής της διακοπής είναι αμιγώς τεχνικοί, σε μία περίοδο εξαιρετικά απαιτητική για την ΑΕΛ. Οφείλουμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στον προπονητή Γκουτσίδη, για την πολυσήμαντη μέχρι σήμερα συνεισφορά του στην επιτυχή πορεία της ομάδας μας. Για τον άνθρωπο Παναγιώτη Γκουτσίδη δεν υπάρχουν απλά λόγια, παρά μόνο βαθιά εκτίμηση. Θα θυμούμαστε όλες εκείνες τις σημαντικές στιγμές που συνέβαλαν στη δημιουργία μιας πραγματικής ποδοσφαιρικής οικογένειας. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην αξιόλογη επαγγελματική του πορεία».